Hiányzik még valami amit érdemes tudnom fogyokurában?
Ne a kalóriád számold, nem az a mérvadó.
Pedig nem csak azt csinálod, mert nem eszel péksüteményt, milyen megfontolásból? Sok kalória? Dehogy is, nem több, mint 2 szelet tk kenyér:) Sok benne a szénhidrát, ezért nem fogyasztod, a ch mennyiségét kell lecsökkentened szálkásító diéta alatt. Persze nem minimumra, hiszen az agyadnak és az izmaidnak is szüksége van ch-ra, a mennyiségét igyekezz egész napra szétosztani. Reggelre lassan felszívódó ch (tk kenyér), edzés után valami gyorsabb (szőlőcukor, rizs). Igyekezz csökkenteni a tej mennyiségét, a péksüteményt, a finomított szénhidrátos termékeket, egyél sok fehérjét, ne iktasd ki a zsírt, arra is szükség van. 1200 kcal nem elég edzeni!
Kiéhezteted a tested, a pajzsmirigyed belassul, később a tripláját szeded vissza. A tápanyagok minőségére és arányára figyelj, egyél sok zöldséget, kevesebb gyümölcsöt, kajád 30-40%-a hús legyen, és nem fogsz éhezni, nem lesz szenvedés és vissza sem fog jönni.
ROSSZ!!-szenvedsz
ez nem erről szól, ha szenvedsz még 1 hét és feladod!
ne szenvedj nem kell
1200 a legalsó nyugodtan mehet 1600-1700kcal is
igaz nem írtál magadról adatokat de gondolom tinédzser van-az anya főztje- gondolásból
6 utáni nem evés baromságba te is beleestél-nem szabad
ha éjfélkor fekszel rettentően sokat éhezik a szervezeted mert gondolom akkor nem 5kor kellsz fel
lefekvés elött 2-3órával ne egyél, de nem azért mert hízlal, hanem, hogy tudj rendesen aludni, a tested nem tudja hogy 17:59 még ehetek, 18:00 vége nem ehetek mert minden egyes falat hízlal
én vagy hogy 8kor vacsorázok a párommal mikor hazaér a munkából, próbálok keveset enni és inkább zöldség, gyümölcs, tojás, hús, hal vagy egy kevéske rizs 2szlet barnakenyér stb-tudom hogy nem ajánltaos ch-t enni este de én még utána mosogatok, takarítok stb éjfél felé feksek le, elmegyünk párommal a kutyát levinni stb szóval nekem nem lenne elég csak ez, igaz rajtam nincs felesleg, figyelek arra hogy mit eszek, de őszinte leszek hozzád van olyan hogy este sütizünk, fagyizunk is, persze ez most nem biztatás hogy na vágj be egy egész tortát vacsira szó sincs erről, de este 6 után husit, halat, tojás, túrót, sovány sajt, 1-2 kefír, joghurt, gyümölcsök, zöldségeket nyugodtan ehetsz most jó sok zöldség, gyümölcs kínálat van
reggelire jó tk kenyér vagy van zabpehely ez nagyon finom, kásának tudod felfőzni közepébe szórj egy kis fahéjat 1bögre zabpehely másfél szeres víz, nagyon nagyon finom hozzá tudsz enni gyümölcsöt-pl szilva, barcak és egy kis kefírt hidd el nagyon finom laktat és olcsó
anya főztje jó, ha annyit tudsz tenni megkérheted hogy egy kicsit egészségesebben (nem tudom mennyire főzz, hogy miket szerettek, mennyi a keret rá stb) főzelékekkel szerintem nincs semmi baj, heti 2-3 én is szoktam enni, mert olcsó és hát nem telik mindennap azért csirke rizs kombóra, olyat szoktam szoktam hogy van hogy íróval, kefírrel csinálom és önmagával turmixolom, vagy sovány tej stb pl a spenótot és akkor hozzá 2 főtt tojás, finom nagyon
paradicsomos káposzta köményes sertéssültel, tökfőzelék csirkemellpörkölttel ( a pörkölt nem zsíros ez ey tévedés, nem kell zsírosra csinálni, úgy is nagyon finom, vagy bazsalikomos csirkemellcsíkok párolva és hozzá egy zöldborsófőzelék, sőt fasírt-tévedés kilhet sütni sütőben darálthús, tojás, fűszer zsemle helyett rizs, vagy köles vagy bulgur-ezeket előtte meg kell főzni, nagyon finom
cukros péküstiketm csokikat, chipset, üdítőket jó hogy kerülöd nem is kell a szervezetednek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!