Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan lehet megállni, hogy...

Hogyan lehet megállni, hogy az ember este 6 után egyen?

Figyelt kérdés

Le szeretnék adni pár kilót és úgy tudom, hogy az este evés a legkárosabb. Viszont én esténként vagyok farkaséhes! Már most korog a gyomrom, pedig már vagy 3 teát megittam, hogy legyen benne valami meleg, ami elveszi az étvágyam... Valami egyéb tipp?

Igazából én ellennék úgy, hogy egész nap nem eszem, csak este, de az este nem evés nagyon nem megy...

2012. aug. 18. 21:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

*teleeszi

A kerdezönek szolo valaszom nem arrol szolt, hogy helyeslem-e vagy nem a 6 ora utan nem evest, hiszen nem ez volt a kerdes.

2012. nov. 8. 11:06
 12/13 anonim ***** válasza:

Utolsó:

Részben igazat kell, hogy adjak neked! De ne haragudj, de az ilyenek már kiverik a biztosítékot, hogy 6 után vizet vizet.. A kérdező lehet, hogy mást kérdezett, de próbálom felnyitni a szemét, hogy nem ez a fontos! Ahogy ezek szerint te sem helyesled, akkor inkább javítsuk ki, mint sem helyeselni a hülyeséget!

Megjegyzem én is sok hülyeséget tettem már, és köszönöm azoknak akik NEM igenlően válaszoltak és inkább megmondták a szemembe!

2012. nov. 8. 13:06
 13/13 anonim ***** válasza:

Ez a forum szerintem nem arrol szol, hogyha egy kerdes "kiveri a biztositekot", akkor jol odamondogassunk. Eröszakkal felnyitni senkinek a szemet sem lehet (legalabbis atvitt ertelemben), mivel senkit sem lehet meggyözni. Mindenkinek egy folyamat, amig eljut odaig, ezert az ilyen meggyözesi kiserletek inkabb csak bosszusagot okozhatnak. Ha bövebben erdekel, Dale Carnegie: Sikerkalauz c. könyve ir erröl (is). Megmondani a szemebe? Kicsit mas stilusban szerintem akkor lehet, ha arra vonatkozott a kerdes, pl. a velemenyedet kerdezi. Vagy p.l lehet utalni ra, hogy en mashogy tennem ("biztositekot kiverö stilus" helyett EMK=eröszakmentes kommunikacio), es akkor megkerdezi ugyis, ha mar a megoldas közeleben van. Töled vagy mastol, mert nem biztos, hogy egy forum erre keretet ad, ez ugyanis egy kerdes-feleletek forum... Ugyhogy nekem eszem agaban sincs senkit kijavitani...

elözö

2012. nov. 11. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!