Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mikor fogy leginkább az...

Mikor fogy leginkább az ember: - ha kenyeret nem eszik egyáltalán - ha édességet nem eszik egyáltalán - ha este hat után nem eszik? Vagy mindhárom?

Figyelt kérdés
Tapasztalatból szólók kommentjeit várom.
2010. okt. 5. 15:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Sztem mindhárom: A kenyérből barnát egyél az nem hizlal
2010. okt. 5. 15:20
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Első kett együtt. A harmadiknak semmi értelme. Tök mndegy, hogy ugyanazt a mennyiséget hány órakkor eszed.
2010. okt. 5. 15:21
 3/11 anonim ***** válasza:
Szerintem is együtt a három, ami hatásos lehet, de a kenyérből a sima fehér kenyér amit mellőzni kell, a barna, teljes kiőrlésű kenyeret eheted reggelire.
2010. okt. 5. 15:24
 4/11 anonim ***** válasza:

A barna és a teljes kiörl. kenyérben (és lisztben) UGYANANNYI a kalória, mint a fehérben.

Csak élettanilag jobb, és jobban is laktat.

Reggelire ehető. Ezen kívül minden kerülendő, ami cukros és lisztes. Tészta, süti, édesség, üdítő... stb. De ha a tésztát sült krumplival pótolod, ne számíts fogyásra.

2010. okt. 5. 15:31
 5/11 anonim ***** válasza:
Egy nagy f*szt! Akkor ha mozogsz, és akkor akár ugyanannyit is ehetsz, ha előtte nem sportoltál semmit.
2010. okt. 5. 15:32
 6/11 anonim ***** válasza:
2010. okt. 5. 17:44
 7/11 anonim ***** válasza:

neegyél kenyeret, édességet.

este 6 után is ehetsz, a lényeg az, hogy lefekvés elött 4-5 órával már ne egyél szénhidrátot. de protein, egy kevés zsír és zöldség mehet. PL grillezett csirkemell + sali extra szűz olivaojajjal mehet akár lefekvés elött is.

2010. okt. 6. 04:41
 8/11 anonim ***** válasza:
Totál változó. Nekem pl. a régi étrendbemben naponta szerepelt 2 Óriás Rudi, valami péksüti és ezen felül még néha más édesség is (persze nem csak ezt ettem, gyümölcs és zöldség is minden nap szerepelt a kajálásomban). 46 kg-t nyomtam, egy dekával se többet, igaz hetente 3-szor jártam edzeni. Aztán terhes lettem az első babámmal és nem kívántam az édességet, hanem húst hússal ettem (nem zsírosat és nem is sertést, azt kb. 10 éves korom óta meg se eszem, mert megfájdul tőle a gyomrom), fel is ment 20 kg. Szülés után visszatértem a régi étrendemhez, 2 hónap alatt már elértem a "versenysúlyomat." Mostanság nem eszem annyi édességet, mert a 2 lányom is imádja a Rudit meg nincs is már annyi pénz család mellett kajákra. Jelenleg 48 kg vagyok. Engem a húsételek meg általában a főtt kaják hízlalnak inkább. Összességében nekem az este 6-7 utáni nem evés vált be legjobban.
2010. okt. 7. 13:14
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Ezek szerint abszolút egyéntől függő...az biztos, hogy amikor én nem eszek kenyeret, akkor 3x annyi édességet zabálok, aminek semmi értelme, mert ugyebár ugyanannak bomlik le..édesség nélkül meg nem is bírnék meglenni, úgyhogy marad a mindenből-kevesebb-este-hat-után-semmi :)
2010. okt. 7. 21:34
 10/11 anonim válasza:
hááát én mikor fogyóztam akkor nem ettem kenyeret hat után nem ettem és nem ettem édességet de az az igazság hogy szerintem kenyeret ehetsz nyugodtan csak mondjuk délelőtt édességet az lehetőleg mellőz bár néha megjutalmazhatod magad ....a hat után való nem evés én úgy gondolom sokat számít bár hosszútávon úgy se fogsz 6 után nem enni (bár ha kibírod hogy ne egyél az nem baj) de estére eszel valami lájtosat az még nem nagy gond én úgy gondolom
2010. okt. 12. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!