Lefogyni könnyen, és hatásosan?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok, 163cm, és 66kg. Szeretnék egy 5-6 kg-ot leadni,szeptemberig, suli kezdésre. :D
Homokóra alkatom van, a hasamból, a combomból szeretnék leadni leginkább. Sok csokit, cukros ételt/italt eszem/iszom. Próbálom elhanyagolni, de valahogy nem megy. Sportolni nem szoktam, vagy csak nagyon néha, de kéne :s.
Ugrókötelezni szeretek, emellett biciklizek heti 2x-3x.
Milyen ételek mellett, hogyan próbáljak fogyni? És a csokit/cukrot mivel tudom helyettesíteni, ha esetleg megkívánom?? Segítsetek!
2012. aug. 17. 12:31
1/4 anonim válasza:
A "homokóra" alkat arra utal, hogy fiú vagy, mivel keskeny a csípőd, de ez lényegtelen. Heti 1-1,5kg-nál nem szabad többet leadni, mivel akkor már izmokból fogsz. Én azt ajánlom, hogy kezdjél el edzeni, pakolj fel magadra "pár" kiló izmot, mert akkor már gyorsabb lesz az anyagcseréd, ezáltal könnyebben tudsz majd fogyni :)
2/4 anonim válasza:
Szia , én is ezen vagyok hogy próbálnék leadni néhány kilót én is imádom az édességet nem vonom meg magamtól teljesen mert akkor hirtelen bezabálok belőle a diéta végén és 3 napa alatt vissza jön amit leadtam. Válassz vagy csak édesség aznap vagy más de este semmi fél képen ne az úgy hatásos ha üres hassal fekszel le.És nem is kell koplalnod sokat csak éjjel üres a hasad úgy is alszol nem érzed igyál sok folyadékot. Én is ha iszom nem kívánom annyira a nasit sem.
3/4 A kérdező kommentje:
A csokit teljesen szeretném száműzni, maximum hetente 1-2 kocka. Helyettesíteni szeretném valamivel, de nem tudom mivel lehetne. :s Én is így voltam. Kb. 3-4 hónapja fogyiztam, kb. 1 hétig nem ettem csokit, lefogytam 3 kilót, aztán elkezdtem zabálni a csokit, és a kétszerese jött vissza. :s
2012. aug. 17. 12:51
4/4 A kérdező kommentje:
1. válaszoló köszönöm :) Egyébként azt nem tudja valaki, hogy ha ugrókötelezem, mennyi idő alatt mennyit tudnék fogyni? :D
2012. aug. 17. 12:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!