Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » H tudnék gyorsan, hatásosan...

H tudnék gyorsan, hatásosan lefogyni?

Figyelt kérdés
szisztok , 16/F hogy tudnék a nyáron lefogyni gyorsan egyszerűen , 180-185cm között , 98 kió , a nyári szünetbe szerintetek megolható lenne olyan 80-85 kiló ra lefogyás ? mondjuk inkább a kinézetemen szeretnék változtatni h amiért már megdolgoztam az látszódjon ne csak a háj már próbáltam több féle kaja rendszert meg 1éve folyamatosan gyúrok (heti 2X 1-1 órát) és nem látom h fejlődtem volna .. alkatilag szinte ugyan ugy nézek ki csak már izmosodtam picit , fociztam ezelőtt rendszeresen , szoktam futni (heti 1X ) de van mikor rámjön a kajálhatnék és nembirok magammal x) befalok mindnent ami van itthon , de az a baj h anyám mindig vesz vmit , és nmebirom kihagyni , apám meg jol csinálná , mert akkro csak vajas kenyeret ennék paradicsommal :D , és lécci segítsetek h mit egyek és mit ne , mit sportoljak (úszás nem megoldható mert környező városokba nincs se strand se uszoda :S csak patak + tó xD és szoval minden hasznos dolgot :D .
2011. jún. 15. 12:02
 1/8 anonim válasza:
én is fogyózok kb 1 hónapja és annyi hogy nem eszek vacsorát és úgy lassan lefogytam már 3 kilót kb 2 hónap alatt ja és mindennap futok :D
2011. jún. 15. 12:10
 2/8 anonim válasza:
Én az L-Carnitint ajánlom.nagyon jó pezsgötablettába,de van por és rágotabletta is.
2011. jún. 15. 12:14
 3/8 anonim válasza:
Én az L-Carnitint ajánlom.nagyon jó pezsgötablettába(1000 ft 20 db-os),de van por és rágotabletta is.
2011. jún. 15. 12:15
 4/8 A kérdező kommentje:
én reggelire szoktam egy joghurtot enni , ebédre leves +2.féle ( nemtésztát) ink kruplit szoktunk (főtt) , délután szoktam enni 1 vajas kenyeret 1 paradicsommal és anniy ..
2011. jún. 15. 12:16
 5/8 bix ***** válasza:

akkor a tiltólista KRUMPLI cukrozott cuccok, üdítők, energiaitalok, félkész, készkaják, olajos panírozott cuccok, FEHÉRKENYÉR

ezek helyett úgy kéne kinézzen a kajád hogy reggel valami szénhidrátban _és_ rostokban gazdag, pl zabpehely (nem kukorica, zab) vagy ekvivalens történet, napközben pedig a reggelin kívül 3-4 kis adag étkezés. a szénhidrát beviteledet kell csökkenteni az anyagcserédet pedig felpörgetni.

amit ehetsz: csirkemell, hal, ésszel tojás (nem minden nap mert a sárgájában azért zsír is van jelentős mennyiségben), némi rizs (hamár szénhidrát is kell akkor legyen legalább rostokban gazdag), és zöldség zöldség zöldség, max párolva picit, de mehet nyersen is. gyümölcs helyenként persze belefér, mellette mehetnek a hüvelyesek is, azokban is van fehérje elég sok

a mozgásról meg annyit hogy addig a gyúrást kb el lehet felejteni, bár ha ilyen kajád volt akkor olyan sokat nem nőhettél... ami a zsírt lebontja az magas pulzusszámon végzett kardió mozgás. intervallumos futás (google it) ugyanilyen szisztémával biciklizés, stb, bár ez a kettő a leghasznosabb.

arra érdemes figyelni hogy diéta alatt nem lehet izmot építeni (mert ugye oda szénhidrát kell nem kevés) viszont veszíteni annál inkább... hogy ne dobj le sok izmot érdemes a fehérje beviteledet magasan tartani, minél tisztább, könnyen emészthető forrásból.

2011. jún. 15. 12:35
 6/8 Doris27 válasza:

Szia!!!

Javaslom neked az almaecetet.Én egy hete sem iszom még,

máris lement 2kg.

Napi 5ör iszom,étkezések előtt.Naponta 5ör eszek keveset,

talán az ebédem ami sok.

Annyit betartok,hogy nem nagyon eszek fehér kenyeret és este 6után csakis gyümölcsöt.

Sokat olvastam utána mielőtt elkezdtem,itt is akad pár suttyó aki lehúzza a wc-én,pedig nem igaz semmi negatívum róla!!!

Napi 5-ör idd,2dl vízbe egy evőkanállal és étkezések előtt

fél órával.

Tescoba is lehet kapni és bio boltokba is,nem is drága kb

olyan 400ft-ba fog kerülni.

Ha úgy akarsz fogyni,hogy nem igazán van időd tornázni,

vagy nem vagy egy sportember,akkor ezt ajánlom!!!

Saját bőrömön tapasztalom,hogy reális és igaz.

Én csak javasolni tudom mindenkinek,mert egészséges,

ízéhez is hozzá lehet szokni.

És valóban hatásos egy hete se iszom és máris lement 2kg.

Még 6ot leadok és boldog leszek nagyon.

Én csak azt bánom,hogy hamarabb nem jutott tudomásomra

az almaecet mint hatékony fogyókúra!!!

2011. jún. 15. 12:38
 7/8 bix ***** válasza:

kedves utolsó. kíváncsi lennék hogy menne a fogyókúra ha letennéd azt a csodaecetet.. szerintem ugyanúgy...

az egyik nagy előnye hogy baktériumölő hatása van, ami tök zsír mert a bélflórád kb nem is áll másból:D napi 5 étkezés mellett pedig ha normális a kajád akkor nem hiszem hogy nem gyorsult volna fel az emésztésed csak ezzel...

2011. jún. 15. 13:05
 8/8 Doris27 válasza:

:-)

Előtte nem ettem napi 5ör és most sem gyorsult fel az anyagcserém,ugyanúgy reggel megyek wc-re és nem többször.

Azért mert nem csak a te tanácsaid lehetnek ászok,nem kell

negatívnak lenni..pláne nem ennyire!!!

Még jó,hogy nem ismerlek,meg nem is foglak,mert biztos nem lennénk jóba..ugyanis a negatív embereket nem bírom elviselni.

Nem csak ez a jótékony hatása,hanem bőrre,hajra is jó hatással van,de olvass utána.

Mindenkinek más válik be,nekem ez,mert vicces,hogy mindez eddig 265ft-ba került.

Előtte próbálkoztam ananásszal is,de nem vált be 2kiló minusz az símán vissza is jött.

Ez olcsó és hatásos,de javasolhatsz ezrekért csoda kapszulákat én biztos egy fillért nem adnék érte ezek után meg pláne nem.

Ha megszólítasz kedves,ne úgy tedd,hogy utolsó,hiszen ott van a nevem is!!!

Habár ezzel csakis az jön le,milyen személyiség is lehetsz.

Vitába szállhatsz velem bármikor,ráérek,ugyanis a munkám

a számítógéphez köt,úgyhogy sokat vagyok gép előtt:-)

Szép napot,jó fortyogást!!!Bix:-)ha jól emlékszek:-)

2011. jún. 15. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!