Milyen mozgásformát végeztek?
Figyelt kérdés
90kg-on felüli nők.Milyen mozgásformát végeztek,amit lehet itthon csinálni amig a gyerek alszik délután,és nem köpöm ki a tüdőmet 2 perc alatt?Most kezdem a fogyózást.Segítsetek légyszi!2012. aug. 16. 11:31
1/6 anonim válasza:
Szerintem azt kéne csinálnod, hogy fogyókúrával (ésszerűvel!!!!és nem éhezéssel!) leadsz 7-10 kilót... 90 kiló fölött nem nagyon ajánlják a mozgást, de mindenképp beszélj az orvosoddal! Sok sikert kitartás! :)
2/6 prettygirldk válasza:
Az nem igaz, hogy nem nagyon ajánlják a mozgást, A MOZGÀS LÉTFONTOSSÁGÚ!!! Amikor elhíztam, én otthon nem tudtam lefogyni, mivel otthon az ember csak annyit csinál amennyit akar. Én elmentem úszni (Érdemes tudni, hogy a világon a legmegmozgatóbb torna az úszás,és az fogyaszt a legjobban és rövid idô alatt lefogy az ember, ha rendszeresen csinálja). Szerintem úszni kéne járnod, mert akkor "nem köpöd ki a tüdôdet, hiszen nem kell elbírnod a saját súlyodat,csak kellemesen úszkálsz a vízben. Ha tényleg le akarsz fogyni, és komolyan veszed ezt az egészet, beiratkozol vmi úszásra vagy veszel bérletet az uszodában. De az tudni kell, hogy a sport nem minden magában, hiszen a helyes táplálkozás is fontos! Mellôzd a cukros dolgokat, ha nagyon megéhezel rájuk, akkor egyél valami édes gyömölcsöt! Ne koplalj, inkább ne egyél olyan sok zsíros ételt! ;) Nagy probléma a zsíros étel Magyarországon, hiszen a magyar ételek egytôl-egyik csak zsírosak, szinte nem is látni olyat ami nem az. Tulajdonképpen a kocogás is sokat segít, menj el kocogni a legközelebbi erdôbe. Nem kell gyorsan, csak a saját tempódba kocogj, ha nem bírod, próbálj meg ne leállni,inkább lassulj le. :D
3/6 anonim válasza:
Én esténként biciklizek.. félórát-órát.
Igaz ezt gyerek mellett nehézkesebb, de ha van bicikli és azon gyerek ülés, még a gyereket is viheted magaddal.:)
De egyébként vannak azok a tornás videok, az elején lévő bemelegítős résszel esetleg... Egy pár felülés gugolás... stb.:)
4/6 anonim válasza:
Ja és sok sikert kitartást!:)
Előző voltam.
5/6 poiu válasza:
1) minél több alacsony intenzitású mozgás (lépcső, séta, a játszótéren ne a padon ülj, hanem fogócskázz a gyerekkel stb.)
2) ritkán (hetente 3-szor) nagyon rövid, nagyon intenzív mozgás (pl. 20 mp. sprint, vagy lépcső, bármi, de tiszta erőből, 40 mp. pihi, összesen háromszor.)
3) a fogyás 90%-ban étrend kérdése.
6/6 anonim válasza:
Reggel 8-9km kerékpározás,utánna meló,délután 8-9km kerékpározás,este fele,futás,este meg 2-3 óra sex :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!