Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Más is szeretne ennyire...

Más is szeretne ennyire vékony lábakat? 16L

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Szeretnék én is ilyen vékony lenni, mások szerint nincs baj az alakommal most se. 173cm vagyok és 57kg. De én szeretnék még sokat fogyni. Belenézek a tükörbe és iszonyú kövérnek látom magam :( Más is van ezzel így?

2012. aug. 15. 11:00
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
én szeretnék
2012. aug. 16. 00:13
 22/24 anonim ***** válasza:
89%
T nagyon hülye vagy kérdező már megbocsáss. Vagy csak nagyon fiatal, max 14-15 éves. Ha ennél idősebb, kicsit vegyél vissza. Én hajszálpontosan ennyi centi és kiló vagyok, és meglehetősen vékonynak látom magam, a környezetem úgyszintén. Ja, mondjuk én edzeni is szoktam. És félretájékoztattak, de nagyon, mert "a modellek meg a vékony lányok" nem müzlit eszek, bele is döglenének egytől-egyik. Én speciel nem is eszem, egészségesen igyekszem táplálkozni az esetek zömében. Sovány húsok, nagyon sok zöldség és gyümölcs. Ennél vékonyabb nem is akarnék lenni, mert elégedett vagyok így. És nem is lehetek olyan rossz kondiban ha lazán lefutok tíz kilométert, vagy úszom ötöt.
2012. aug. 16. 08:10
 23/24 anonim válasza:
30/f. Tetszenek az ilyen lábak. 173cm-sen 57 kg az Nem kövér. A lényeg hogy sokat sportolj, az karcsúsítja a lábakat.
2012. aug. 18. 07:28
 24/24 anonim ***** válasza:
Nekem is tetszik nagyon, és messze nem ilyen...... :( én is 173 cm vagyok, most hogy egyik nap többet ettem, 60 kg, de egyébként 58-59. Messze vagyok még ettől.. hiába mondom bárkinek is hogy nekem ez tetszik, mindenki lehurrog :(
2012. nov. 17. 18:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!