Más is szeretne ennyire vékony lábakat? 16L
Szeretnék én is ilyen vékony lenni, mások szerint nincs baj az alakommal most se. 173cm vagyok és 57kg. De én szeretnék még sokat fogyni. Belenézek a tükörbe és iszonyú kövérnek látom magam :( Más is van ezzel így?
összetett kérdés, probléma.
a képek megtévesztők, a harisnyák-nadrágok mintája miatt nem látni pontosan mennyire vékonyak a lábak. bár az nyilvánvaló, hogy igen karcsúak..
a másik dolog, hogy mennyire és miért akarsz sokat fogyni. lehet hibás test ideál, testkép zavar. ezek orvosi segítséget igénylő gyakori problémák a Te korodban, de nem csak lányoknál.
végül meg kell vizsgálni, hogy mivel nem értesz a táplálkozáshoz, szüleid sem értenek, így a fogyás valami veszélyesen egészségtelen próbálkozás lenne, aminek később szépen meginnád a levét, bár akkorra már bánni fogod.
ne egyél szénhidrátot, egyél sok húst és zöldséget. gabonákat, tejet, krumplit add egy koldusnak.
így egészségesen működhet a tested, tehát egészségesen is néhetsz ki. ha az ideálod betegesen sovány, éhező test akkor pszichológusra van szükség, aki segíthet. ez is egy lehetőség, csak megosztom hogy tudd.
Első! Nem éhezek, sok zöldséget, gyümölcsöt eszek, reggelire cukormentes műzlit vagy teát. Húst is eszek, bár leginkább csak csirkét. :) Szóval egészségesen étkezek,nincs minek meginni a levét. Nem éheztetem magamat..:)
És lehet,hogy talán tényleg túl vékony az ideálom, de nekem ez tetszik!
Ezt most csak azért írod, hogy valaki megcáfolja, vagy tényleg ennyire szőke vagy és fogyni akarsz? -.-"
Fogd már fel, 173 centiméteres magassághoz 60-60kg is tökéletes, az 57 már egy kicsit vékony is.
a müzli nem egészséges, a csirke mehet zöldséggel, gyümölccsel.
a müzli azért nem egészséges, mert szénhidrát forrás, ami megemeli a vércukorszintedet, az inzulin szintedet ami zsír raktározásához vezet. továbbá ez a folyamata a cukorbetegség (2TD) kialakulásának is.
glutént tartalmaz, ami egy számunkra mérgező fehérje, lektineket amelyek tönkre teszik a bélfalunkat.
ezekre a húsok, a zsírok nem képesek. nem képesek zsírosodást előidézni, nem roncsolják a bélfalat, nem váltanak ki autoimmun betegségeket, gyulladási folyamatokat. ez kicsit hosszú lett, de ezért nem tejes-müzlit eszünk reggelire, hanem húst, zöldséget, tojást.
és így már tényleg egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!