Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Más is szeretne ennyire...

Más is szeretne ennyire vékony lábakat? 16L

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Szeretnék én is ilyen vékony lenni, mások szerint nincs baj az alakommal most se. 173cm vagyok és 57kg. De én szeretnék még sokat fogyni. Belenézek a tükörbe és iszonyú kövérnek látom magam :( Más is van ezzel így?

2012. aug. 15. 11:00
1 2 3
 1/24 Szoondiii ***** válasza:
0%

összetett kérdés, probléma.

a képek megtévesztők, a harisnyák-nadrágok mintája miatt nem látni pontosan mennyire vékonyak a lábak. bár az nyilvánvaló, hogy igen karcsúak..

a másik dolog, hogy mennyire és miért akarsz sokat fogyni. lehet hibás test ideál, testkép zavar. ezek orvosi segítséget igénylő gyakori problémák a Te korodban, de nem csak lányoknál.

végül meg kell vizsgálni, hogy mivel nem értesz a táplálkozáshoz, szüleid sem értenek, így a fogyás valami veszélyesen egészségtelen próbálkozás lenne, aminek később szépen meginnád a levét, bár akkorra már bánni fogod.

ne egyél szénhidrátot, egyél sok húst és zöldséget. gabonákat, tejet, krumplit add egy koldusnak.

így egészségesen működhet a tested, tehát egészségesen is néhetsz ki. ha az ideálod betegesen sovány, éhező test akkor pszichológusra van szükség, aki segíthet. ez is egy lehetőség, csak megosztom hogy tudd.

2012. aug. 15. 11:04
 2/24 anonim ***** válasza:
hu nekem ez nagyon nem tetszik. az tetszik, amikor összeér egy icipicit a comb egy ponton.
2012. aug. 15. 11:09
 3/24 anonim ***** válasza:
31%
Te anorexiás vagy, ha ekkora magassággal és súllyal kövérnek látod magad. Minimum 4-5 kilót híznod kellene, hogy egészséges legyen a testtömegindexed. Ne kezdj el semmilyen fogyúkúrát, hanem menj orvoshoz gyorsan és add ezt elő neki ugyanígy, ahogy itt leírtad, mert ha ez a betegség eldurvul, sorra tönkre fognak menni a szerveid és meghalsz. Akár 1-2 éven belül eljuthatsz idáig, ha nem mész orvoshoz.
2012. aug. 15. 11:10
 4/24 A kérdező kommentje:

Első! Nem éhezek, sok zöldséget, gyümölcsöt eszek, reggelire cukormentes műzlit vagy teát. Húst is eszek, bár leginkább csak csirkét. :) Szóval egészségesen étkezek,nincs minek meginni a levét. Nem éheztetem magamat..:)

És lehet,hogy talán tényleg túl vékony az ideálom, de nekem ez tetszik!

2012. aug. 15. 11:12
 5/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm kérdésed, nem vagyok anorexiás! :D Az még nagyon sokára lesz,hogy én az legyek...:) Hízni? Fogynom kell még inkább, sokat..!
2012. aug. 15. 11:14
 6/24 anonim válasza:
45%

Ezt most csak azért írod, hogy valaki megcáfolja, vagy tényleg ennyire szőke vagy és fogyni akarsz? -.-"

Fogd már fel, 173 centiméteres magassághoz 60-60kg is tökéletes, az 57 már egy kicsit vékony is.

2012. aug. 15. 11:16
 7/24 anonim válasza:
elnézést, 60-65kg *
2012. aug. 15. 11:17
 8/24 anonim ***** válasza:
36%
Én 161 cm vagyok és 44.6 kg, és nincs ilyen lábam, és már 53 kilótól kezdve várom, de semmi, kb mostanra lett átlagos a vastagsága. Ez van, körte alkat, egy genetikai selejt vagyok, és csak irigyen nézem az ilyen felsőtestre hízós, nagy mellű vékony lábú lányokat. Gyönyörűek.
2012. aug. 15. 11:17
 9/24 Szoondiii ***** válasza:
0%

a müzli nem egészséges, a csirke mehet zöldséggel, gyümölccsel.

a müzli azért nem egészséges, mert szénhidrát forrás, ami megemeli a vércukorszintedet, az inzulin szintedet ami zsír raktározásához vezet. továbbá ez a folyamata a cukorbetegség (2TD) kialakulásának is.

glutént tartalmaz, ami egy számunkra mérgező fehérje, lektineket amelyek tönkre teszik a bélfalunkat.

ezekre a húsok, a zsírok nem képesek. nem képesek zsírosodást előidézni, nem roncsolják a bélfalat, nem váltanak ki autoimmun betegségeket, gyulladási folyamatokat. ez kicsit hosszú lett, de ezért nem tejes-müzlit eszünk reggelire, hanem húst, zöldséget, tojást.

és így már tényleg egészséges.

2012. aug. 15. 11:21
 10/24 A kérdező kommentje:
Utolsó! Végre valaki megért!:) Én is ezt érzem! :(
2012. aug. 15. 11:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!