Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, lefogynátok egy srác miatt, ha ő a vékony lányokat szeretné?
Nem. Ha amúgy nem lennék túlsúlyos.
Annyit nem ér az egész. Akkor nem illünk össze és kész. Úgy szeressen ahogy vagyok, aztán majd később, esetleg, beszélhetünk róla, hogy a kedvére tegyek. Ha úgy gondolja, hogy közben meghíztam. De az elején biztos nem. És nem is stresszelném magam miatta.
5
Az a te bajod ha olyan csajokkal jössz össze akiknek nem felelsz meg úgy ahogy vagy, de én pl soha egy pasitól sem vártam el h megváltozzon azért h elkezdjünk járni. Mert aki megtetszik az úgy tetszik ahogy van. Nem kell változnia
Vagy az is lehet h egy kis hímsoviniszta hülyegyerek vagy aki járt eddig 2 pic.sával és már minden nőt útál
Nem lefogynék, hanem menekülnék egy ilyen pasi mellől. Miatta nem fogynék le maximum magam miatt, ha nem érezm jól magam a bőrőmben etc.
Nagy lúzer lehet a gyerek amúgy... egy ember általában nem a testebe szerelmes (kivéve ha csak szexkapcsolat).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!