Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Zavar, ha egy srác vékony?
Szóval, az a kérdés, hogy bejönnek-e nektek a vékony srácok. Nem az ilyen gizda emós félékre gondolok, én pl olyan vagyok hogy a sport miatt van rajtam pont elég izom, főleg a hasamon. Viszont maga a testalkatom elég vékony, és háj sincs rajtam szinte semennyi, ezért vékonyabb vagyok mint az átlag.
65kg vagyok, és 176 cm
16F
B...meg, miért lenne minden sovány gizda emós???
Egyébként mindenkinek más jön be...
te nevezed magad vékonynak?
20 évesen 175 centivel nem tudok 55 kg fölé hízni és a bnőm mindig mondogatja h szereti h ilyen vékony vagyok
Én ismerek olyan gyereket, aki két méter, és 78 kg.:)
Engem nem zavar, ha vékony egy srác - bár a te esetedben már lehet, hogy zavarna, mert alacsony is vagy hozzá... De mindenkinek más jön be, szal nyugi:)
Ezaz, dagi vagy inkább:D:P
Én 180 / 55 vagyok, és van barátnőm aki szép lány és így szeret:)
Ilyennel nem kell foglalkozni, hogy megfelelni a nőknek, nekik kell nekünk megfelelni!Ezt sose feledd barátom!:)
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!