Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nálatok egy izmos, igényesen kigyúrt pasi már labdába se rúghat? Miért vonzóbb egy vékony srác?
Mostanában sokat olvasom, meg hallom, hogy ezek nem tetszenek a lányoknak. (Na most azért nem a profi hardcore testépítőkre gondolok). És mért vonzóbb számotokra egy olyan pasi akinek a derékbősége egyenes arányban van a mellbőségével? Régebben (10-30 évvel ezelött) egyértelműen az volt a menő akinek vékony dereka, vastagabb mellkasa és széles válla volt.
A válaszokat előre is köszönöm.
Kort is írjatok legyetek szívesek.:)
mostanság divat, hogy a lányok és fiúk között ne legyen angy különbség, ezt látni a divat modelleken is, hogy miért azt én sem értem.
Igaz én sem szeretem a túl izmos fiúkat, szeretem ha egy fiúnak szép a felsőteste, de tényleg legyen inkább gizda, minthogy kkora karja legyen mint az én combom. nem tudom miért, de ez így tetszik. :)
16/L
Nekem nem az a vonzo, hogy vekony, hanem, hogy intellektualisan egy hullamhosszon vagyunk. Lehet, hogy en vagyok tul szuklatokoru, de en meg egy olyan kigyurt pasival sem talalkoztam, aki szabadidejeben Dosztojevszkijt olvasott volna. En az izmokrol nem tudok beszelgetni, mert nem erdekel.
19L
Mármint, hogy bocs, én lány vagyok, azt hogy ilyen vagyok arra értettem, hogy nekem ez jön be:)
előző
Igen, én is így vagyok, mint az előttem hozzászóló.
Az én barátom is izmos, régen evezett, nagyon szép a felsőteste és a hasa is, izmos a karja, szerintem ennél több nem kell, nyamiiii :D Ami természetellenesen nagy, az nekem nem kimondottan tetszik, de inkább az izmosabb fiúkat részesítem előnyben, mert róla valahogy jobban el tudom képzelni, hogy megvéd(:
20/L
"Miért vonzóbb egy vékony srác?"
hát aki egésznap gyúr és nézi magát a tükörben, az már szinte lány. egy kapcsolatban meg elég egy, az pedig én leszek.
l23
Szia!
Az én párom régen versenyszerüen uszott, meg jártas küzdősportokban:)Nem egy hajszálvékony emberről van szó:)
Szerintem egyátalán nem néznek ki jól a mai fiatalok, a gatya lenn lóg a seggükön, az övtáska a térdükön, vannak cirka 40 kg-osak:S!szerintem gáz:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!