Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nálatok egy izmos, igényesen kigyúrt pasi már
labdába se rúghat? Miért vonzóbb egy vékony srác?
Figyelt kérdés
Mostanában sokat olvasom, meg hallom, hogy ezek nem tetszenek a lányoknak. (Na most azért nem a profi hardcore testépítőkre gondolok). És mért vonzóbb számotokra egy olyan pasi akinek a derékbősége egyenes arányban van a mellbőségével? Régebben (10-30 évvel ezelött) egyértelműen az volt a menő akinek vékony dereka, vastagabb mellkasa és széles válla volt.
ahogy a mondás is tartja:izlések és pofonok! nekem az izmos pasik jönnek be :)szeretem a kocka hast:P valahogy nem tudom elképzelni,hogy egy kövér pasival járjak..:)
L/16
2009. júl. 14. 18:40
12/28 anonim válasza:
az egyes egy gy, és billentyűzetre nincs pénzem..:D
2009. júl. 14. 18:40
13/28 anonim válasza:
nem izmos pasi nem egyenlo kover pasi
2009. júl. 14. 18:44
14/28 anonim válasza:
Széles vállak... valami isteni;) Látok minden nap ropi fiúkat az utcán, össze-vissza vasalt hajjal, térdükig lógatott gatyával, övtáskával meg bő pólóban sétálgatni, csak azt nem tudom, mi olyan szerethető ezekben? Lányosak. Az oké, ha egy srác törődik magával, rendesen dezodorizál, esetleg szedi a szemöldökét, de sokkal jobban bejön, ha valakinek széles, erős válla van, meg amúgy is jól kigyúrt felsőteste. Nem kell túlzásba esni, itt két véglet van. És nekem az jön be, aki a kettő között félúton van.
2009. júl. 14. 19:01
15/28 anonim válasza:
én nemszeretem a vékony pasikat. az izmosakat szeretem. nem azt a narancssárgára festett body buildereket :D hanem azokat akik rendszeresen eljárnak gyúrni, és szép izmot varázsolnak maguknak (mindenféle szteroid nélkül)
2009. júl. 14. 19:13
16/28 anonim válasza:
ja, 24L voltam.
2009. júl. 14. 19:13
17/28 anonim válasza:
én azt szeretem, ha egy srácnak olyan a válla, mintha lenyelt volna egy vállfát, mellé pedig vékony, és nagyonnagyonnagyon magas :D És nyegle, és a haja kócos :D Szeretem ha hóbortos egy fiú, ez van :) Az ország, ahol élek, tele van ilyen fickókkal. Kár hogy mind b.zik :D Azért nézni is jó őket ;) 25/L
2009. júl. 14. 19:22
18/28 anonim válasza:
Én szeretem a kigyúrtakat, izmosakat, és azokat is, akik sportolnak, és meglátszik. Vékony pasiktől feláll a hátamon a szőr. :D
2009. júl. 14. 20:17
19/28 anonim válasza:
Hidd el, ha egy fiú igazán szeret egy lányt, egy verekedés során nem az fogja érdekelni, hogy mennyivel kisebb, mint az ellenfele. A barátom nem éppen egy izmos ember (de persze nehogy ilyen lenyalt, vasalt hajú emo b*zinak képzeljétek el, egyszerűen csak pont annyira izmos, hogy ne fújja el a szél), de biztonságban érzem magam mellette, védett már meg kigyúrt emberrel szemben, és nem maradt alul. Nem zárkózom el az izmos fiúktól, persze csak ha nem ilyen agyonszteroidozott csúnyaság, mert azoktól irtózom, de amúgy miért lenne gond? :) Mondjuk most jelenleg valóban labdába sem rúghat, de nem csak az izmosak nem, de egyáltalán semelyik fiú sem, mivel szeretem a barátomat :) De szerintem ez egyáltalán nem rossz, csak bizonyos esetekben, ld. feljebb. 17 éves vagyok.
2009. júl. 14. 21:01
20/28 anonim válasza:
Figyelj! Eddig én azt hittem, hogy az olyan típus jön be mindenkinek, amilyen te vagy. (bár nem tudom pontosan, hogy az milyen, csak ahogy leírtad, megpróbálom elképzelni :D) Nekem kimondottan nincs ilyen ideálom... Nem külső alapján döntök, ill. dehogynem, hiszen az mindenkinél döntő, főleg az első benyomás, persze mindez csak tudat alatt. Szóval fontos, hogy igényes legyen és megfogjon benne valami, lássak benne valami megmagyarázhatatlant. Ezt úgy értem, hogy sok pasi van aki helyes, meg kigyúrt...stb. De nem ezek döntenek, hanem hogy ha meglátom, (a kinézet, viselkedés, öltözködés, stílus - de mint mondtam tudat alatt) akkor vonzódás érzek. El tudom vele képzelni, hogy a továbbiakban legyen valami. Szóval az első benyomás a legfontosabb és e mellett az hogy a teste mennyire izmos nem számít... szerintem :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!