Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Nálatok egy izmos,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nálatok egy izmos, igényesen kigyúrt pasi már labdába se rúghat? Miért vonzóbb egy vékony srác?

Figyelt kérdés

Mostanában sokat olvasom, meg hallom, hogy ezek nem tetszenek a lányoknak. (Na most azért nem a profi hardcore testépítőkre gondolok). És mért vonzóbb számotokra egy olyan pasi akinek a derékbősége egyenes arányban van a mellbőségével? Régebben (10-30 évvel ezelött) egyértelműen az volt a menő akinek vékony dereka, vastagabb mellkasa és széles válla volt.

A válaszokat előre is köszönöm.

Kort is írjatok legyetek szívesek.:)

2009. júl. 14. 18:14
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Olvastam Dosztojevszkijt, de ettol meg jarok gyurni, amugy meg a masodik egyetememet vegzem, nem hencegeskepp, csak azert mondom, hogy ha valaki gyurni jar, az nem jelenti, hogy izomagyu. Ez a multrendszer felfogasa. En sok ertelmes es becsuletes emberrel haverkodtam ossze az edzoteremben...Aztan, hogy a lanyoknak mennyire jonnek be az izmos pasik azt nem tudom, de ne nezzetek mar bunkonak azokat, akik gyurni jarnak, az izom novekedesevel az agy kapacitasa nem csokken.
2009. júl. 14. 21:38
 22/28 anonim ***** válasza:
67%

Egyet értek az előttem szólóval. Az hogy valaki gyúrni jár tényleg nem jelenti hogy izomagyú. Szerintem még jó is, mert legalább elbír és ennek sok téren hasznát vehetjük :D:P

19/L (az előző)

2009. júl. 14. 21:43
 23/28 anonim ***** válasza:
74%

énis egyetértek, azért mert gyúrni jár nemazt jelenti h egy "IQ-harcos" legalább ad magára, és nem tesped be a szobába, mondván h ő "tanul" és nincs ideje foglalkozni magával az egyetem mellett. mert sok ilyet ismerek, és ezektől kiráz a hideg. így eligénytelenedni...:D

nameg amúgyis az izmosabb pasikat szeretem, a vákonyakat vhogy nemigazán.

(24L)

2009. júl. 14. 21:53
 24/28 anonim válasza:
68%
Igen, ezt én is kikérem magamnak. Általánosban végig kitűnő voltam, középsuliban elején kezdtem el edzeni, és végig hoztam a 4,5 feletti átlagot. Én például azért kezdtem el edzeni mert gáz volt, hogy egy tesi órán alap erőnlét felmérő gyakorlaton elvéreztem. Máre nincs ilyen probléma... És igenis olvasok Dosztojevszkijt :D
2009. júl. 14. 22:33
 25/28 anonim ***** válasza:
79%
De azért megfigyelhető, hogy aki azt bizonygatja, hogy gyúr, és közben művelt, az mind le lett pontozva..:D. Köszönöm azoknak, akik nem hisznek nekünk, de azért adhatnának egy esélyt, ebben a rohadt sztereotíp világban is, ahol a szőkék buták, a soványok anorexiásak és bulémiásak, és ahol a kövéreknek fogyózni kell.
2009. júl. 15. 10:24
 26/28 anonim ***** válasza:
84%

Nekem nem tetszenek a vékony srácok, a brutálisan nagyok sem. A szép formás izmok viszont nagyon tetszenek - szóval mondjuk egy erősebb alkatú srác nálam tutira nyerőbb, mint egy nőformájú vékonyka.

23 éves csaj

2009. júl. 15. 14:50
 27/28 anonim ***** válasza:
talán mert a kigyurt nagy darabok bunkok!agresszivek,kötözködöek.ez nem jön be egy gyenge nőnek,sőt visszataszitja ha fitoktatja a pasi az erejét.a kis sovány testalkatuak meg normálisak és nem kötözködöek,nem keresik a bajt!talán lehet ezért.persze egy izomagyu állatnak könnyű széttverni egy vékony srácot nem?!
2009. aug. 4. 13:04
 28/28 anonim válasza:
Azėrt lettek lepontozva azok az "izomagyú, bizonygatós" srácok, mert akiktôl kapnák a zöld mancsot, azok inkább edzôteremben vannak ės nem ezt olvasgatják. Ide àltalában azom irnak ilyen kėrdėseket (most ez kivėtelesen talán nem igaz a kėrdezôre), akik itt akarják megnyugtatni magukat, hogy jók azėrt mėg valamire. Gondolok itt pl a "lànyok nektek gond a kicsi qki?" féle kérdésekre. Azért kérdezi mert rövid a p.cse és itt talán megvigasztalja valaki. Ugyan ez van a kigyurt pasi vs. Vekony pasi közott. A gyurosakat a legkönnyebb bemoszerolni mert az egest vilag rajuk ragasztott egy belyeget. Naná hogy a kis vékony iq fighterekkel senkinek sincs semmi baja. De csam azert mert egesz nap a konyv folott rohad. Orban viki se gyur es megis nagyobb g.ci mint egy gyuros!! Ennyi puszi az okos fejetekre! Tanuljatok inkabb tovabb es ne erdekeljen az hogy ugy neztek ki mint egy telekulazott buvarruha! U.i: bocs az ekezetert, iphonerol irtam!
2012. máj. 24. 09:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!