Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Más is szeretne ennyire...

Más is szeretne ennyire vékony lábakat? 16L

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Szeretnék én is ilyen vékony lenni, mások szerint nincs baj az alakommal most se. 173cm vagyok és 57kg. De én szeretnék még sokat fogyni. Belenézek a tükörbe és iszonyú kövérnek látom magam :( Más is van ezzel így?

2012. aug. 15. 11:00
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

A vékony lányok és modellek mind müzlit esznek! :) És,ha annyira egészségtelen lenne, már beszüntették volna..:D

Ja és a tojássárgája hízlal! Szóval..:)

2012. aug. 15. 11:23
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, elgondolkodtam. Én is mindig iszonyat kövérnek láttam magam, még mindig, noha már nagyon vékony voltam, mindenki hüledezett. Viszont így megnézve a képeket, és visszaemlékezve akkor sem, és most sem tetszenek ezek a lábak, nem akarnék ilyet. Azóta amúgy meghíztam, majd sikerült fogynom, most normális az alkatom, és jól is érzem így magam, már nem vágyom nádszál vékony lenni. (Így sem vagyok kövér.)
2012. aug. 15. 11:26
 13/24 anonim ***** válasza:
Az anorexia nem ott kezdődik, hogy éhezteted magad, hanem amit leírtál, hogy belenézel a tükörbe és kövérnek látod magad, holott a testtömegindexed a normálisnál sokkal alacsonyabb. Keress a neten kalkulátorokat, vagy kérj egy orvostól szakvéleményt, ha nem hiszed el, én most hármat megcsináltam neked, mindenhol 18-19 között van a testtömegindex, ami alacsonyabb az egészségesnél. Hidd el, hogy beteg vagy, ha így kövérnek látod magad. De persze az anorexiához az is hozzátartozik, hogy te kövérnek gondolod magadat, és nem hiszed el, akárhányan mondják, hogy túl sovány vagy. A saját érdekedben mondom, hogy menj orvoshoz, mert ez tényleg komoly betegség és bele is halhatsz. Egy jó pszichológus tud segíteni, néhány hónap után már normális képet fogsz látni az alakodról.
2012. aug. 15. 11:30
 14/24 anonim válasza:
Nekem ilyen lábaim vannak, elég vékony vagyok, hála a genetikának...nagyon sokat eszek, mégsem jön fel egy kiló sem. Régebben zavart, most már elfogadtam, a páromnak is az ilyen vékony lányok tetszenek:) 22/L
2012. aug. 15. 11:38
 15/24 anonim ***** válasza:

Nem szeretnék ilyen vékony combokat. Azért legyen rajta egy kis izom is, ne csak két gyenge pálcika tartsa a testem (:

[link]

Nekem ez az ami tetszik, ennél vastagabb és kidolgozottabb nekem sem tetszik.

Egyébként nyáron ugye a vékony lábú lányok sem hosszú nadrágban járnak és bizony látszik, hogy laza a combjuk. Nekem a kisportolt női comb tetszik, az olyan amin látszik, hogy foglalkoznak vele és szép feszes a bőr is.

2012. aug. 15. 12:04
 16/24 Szoondiii ***** válasza:
34%
az a legnagyobb vicc, amikor edzetlen, izom nélküli vékony de lógó combú lányokat látni.. hát kenjék a hajukra a vékonyságukat, akkor is zsírosak, ha tetszik ha nem.
2012. aug. 15. 12:05
 17/24 A kérdező kommentje:
Kedves 14-es és 15ös! Valószínűleg nektek tökéletes alakotok van,azért pampogtok ennyit vagy olyan kövérek vagytok,hogy már inkább bele sem kezdtek egy fogyókúrába és akik viszont elkezdik és talán sikereket érnek el,azokat itt oltogatjátok,hátha nekik is elmegy tőle a kedvük! DE rajtam nem fogtok ki! Anyukámmal élek, mindennap találkozunk,ha úgy látná,hogy túl keveset eszek vagy túl vékony vagyok, esetleg bármi baj lenne az agyammal és a felfogásommal, szólni fog és elvisz orvoshoz mert TÖRŐDIK VELEM! Oké? Lehet ezt nektek nehéz felfogni!:) Na további szép napot! :)
2012. aug. 15. 12:06
 18/24 anonim ***** válasza:
Hát, igazából nekem tök mindegy, kinyírod-e magad vagy nem, mert úgyse ismerlek. Nem magam miatt írtam, mait írtam, hanem a te érdekedben és a hozzátartozóid érdekében. Anyukád és a barátnőid fognak sírni miattad, nem én. Neked is további szép napot!
2012. aug. 15. 13:40
 19/24 Kukaac ***** válasza:
47%

Egyébként hozzátenném, hogy amit te szeretnél az a tipikus modell alkat. Tehát ez a csont és bőr kombináció. Ami ebben a legérdekesebb, hogy ahhoz, hogy így nézz ki nem csak zsírból de izomból is fogyni kell.

Ha így akarsz kinézni, akkor elég ha holnaptól csak vizet iszol. Mert fogyni fogsz zsírból és izomból is. Persze megeshet, hogy elájulsz és hogy alacsony lesz a vérnyomásod.

Persze a te dolgod, én nem akarok beleszólni, de ezzel csak a saját egészséged teszed tönkre. Szerintem sokkal jobban néznek ki azok a csajok, akiken van egy kevés izom is.

Kezdj el valamit sportolni, sokkal jobban fogsz kinézni mint ezek a csont és bőr kollekciók.

2012. aug. 15. 15:12
 20/24 anonim ***** válasza:
19-es egyetertek!Szerintem a palcika labak nem szepek,söt a pasiknak se tetszik.Ezek az ugynevezett "modellalkatu" lanyok olyan szanalmasan neznek ki.Mondom en a szinten gebe alkatommal(167 cm kb.48 kg),de en egy jo ideje jarok edzeni,hogy izmosodjak...
2012. aug. 15. 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!