Szerintetek mért van az hogy mindenki baromi vékony szeretne lenni?
Mert az emberek hülyék, mint a s-ggem. Bocs.
Más dolog soványnak (vagyis nem kövérnek) lenni, és más betegesen soványnak.
Más tényleg, ha valaki csontsovány akar lenni, meg az is, ha valaki sportosan karcsú. (vagy hogy mondjam...:D)
Egyik osztálytársam nézte még múlthéten a tesitanárt, és elkezdi: "Nézd milyen vékony! Csontsovány. De jó neki..."
Jó, az tesitanár, szóval vékony, de azért van ahol elég izmos is. Bár az alakja annyira nem szép.
Utána ez a csaj mondta, hogy fogyni szeretne. (csak egy kicsi felesleg van rajta, 5 kiló kb)
Én meg kérdezem, hogy mennyit szeretne fogyni. Mondja: 20kg-t.
Azt hittem, megáll az eszem.:|
Szóval ez már kicsit beteges szerintem.
Ideál ide-vagy oda, vékonynak lenni sokkal kellemesebb érzés mint hájasnak. Egyszerűen nem szép az, ha valakinek hurkás a hasa, összeér a combja, vagy rezeg a felkarja...
Nekem személy szerint az tetszik, ha valaki izmosabb az átlagnál, úgyhogy még csak nem is az anorexia-divatot képviselem. Ennek ellenére esztétikusabbnak találok egy vékony embert egy hájasnál.
Nos igen mindenhonnan ezt sugallják: a tv , a sztárok, az újságok minden.Ha valaki sztárként már ducibb akkor kigúnyolják az újságok.
Én egyáltalán nem vagyok vékony és elég rossz ha bemegyek egy átlag ruhaüzletbe és alig találok magamra valamit mert minden a vékony emberekre van szabva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!