Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Jó módszer ez a fogyókúrára?

Jó módszer ez a fogyókúrára?

Figyelt kérdés

Rendszeresen mérem magam, 60 kg a határ, ha fölötte vagyok, elkezdek fogyózni. A hét elején 62 kg-t mutatott a mérleg, meg kezdett egy kis úszógumim is nőni, ezért azt a 2 kg-t szeretném leadni, de inkább 3-4-et. Most már csak 61 kg vagyok, de nem tudom, hogy ez a fogyókúrának tudható-e be. A következő a módszerem:

Mindig csak a felét veszem ki a tányérra annak, amit elsőre gondolok. Ha utána éhes vagyok még, akkor várok egy kicsit, iszom egy pohár vizet vagy megeszek egy gyümölcsöt. Ha ezek után is éhes vagyok még, akkor szedek még egy kicsit. Addig eszem, amíg el nem múlik az éhségem, de szigorúan csak addig. Inkább többször eszem keveset, mint egyszerre sokat. Tehát, ha már csak a szemem kívánja, akkor nem. Sok gyümölcsöt és nyers zöldséget eszem. Vacsorára igyekszem nem enni kenyérfélét, inkább tejföllel, túróval, gyümölcsökkel, tojással próbálok jóllakni. Minden nap sétáltam a kutyáimmal eddig is két órát, most ebből fél órát kocogással töltök, a többi gyaloglás. Szerintetek jó ez így?

2012. aug. 14. 21:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon jó! :)Kitartást!
2012. aug. 14. 21:30
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi!:) Azt még elfelejtettem megkérdezni, hogy mennyi idő alatt tudok így lefogyni?
2012. aug. 14. 21:34
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Tudok egy nagyon jó módszert neked. Bekötött szemmel kell enni és akkor csak annyit eszünk amennyi jól esik. Mert ha látjuk az ételt akkor a tudatunkban benne van, hogy a tányérból meg kell enni mindent.
2012. aug. 14. 21:53
 4/6 A kérdező kommentje:
Ez jónak tűnik. Mondjuk mindenki hülyének fog nézni, úgyhogy szerintem csak akkor próbálom ki, ha minden kötél szakad. :)
2012. aug. 14. 22:14
 5/6 Szoondiii ***** válasza:

1. hiba: fogyózás.

2. hiba kenyeret nem eszel este, helyette tejet.

tejet és kenyeret soha nem eszünk, nem vagyunk éhezők.

húst és zöldséget, bogyókat gyümölcsöket kéne enned, elvégre ha írtál ide, akkor ember vagy. és így nem lépnéd át a bűvös 60 kilót.

2012. aug. 15. 09:59
 6/6 Szoondiii ***** válasza:
100%
bekötött szemmel nem kell enni, ha emberi ételt eszünk (sok zöldség, állatok) akkor jóllakunk mire megtellik a gyomrunk, és elég energiát viszünk be. az ősember sem kötögette be a szemét, szimplán csak nem evett lisztet, cukrot.
2012. aug. 15. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!