Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Melyik fogyókúrára esküsztök?

Melyik fogyókúrára esküsztök?

Figyelt kérdés
Melyikkel mennyit fogytatok?
2012. aug. 13. 16:50
 1/8 anonim ***** válasza:

Azt eszem, amit csak akarok, csak mértékkel.

És sok mozgás.

-15/20 kg.

2012. aug. 13. 17:10
 2/8 anonim ***** válasza:

Ugyanaz, mint az elsőnél.

Csak annyit eszek, mint amennyire szükségem van. Meggondolom kétszer is, mielőtt repetáznék.

Leszoktam a "komfortevésről", azaz arról, hogy unalmamban egyek, rágcsáljak.

Ha éjfélkor megéhezek, akkor nem instant ráment főzök magamnak, hanem vmi kevésbé kalóriadúsat választok, mondjuk pár db korpovit kekszet egy actimellel vagy egy fehérjeturmixot vízzel elkészítve.

-10 kg/ 2,5 hónap alatt - és ennél több felesleg nem is volt rajtam

2012. aug. 13. 17:29
 3/8 anonim ***** válasza:
Paleo diéta. 14 kiló lement egy év alatt (kisebb nagyobb megszakításokkal), még 5-6 nem ártana.
2012. aug. 13. 17:45
 4/8 anonim ***** válasza:
Norbi Update!!! 3,5 hónap alatt 21 kg ment le koplalás, éhezés és sütemény, édesség lemondása nélkül! Csak ajánlani tudom Neked!
2012. aug. 13. 18:01
 5/8 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Azt hogy csináltad? Csak olyan ételeket ettél ami Norbival volt címkézve? Az úgy nem drága? Mindenkinek köszönöm a válaszokat!
2012. aug. 13. 20:05
 6/8 anonim ***** válasza:
A Norbisnak nem az a lényege. Hanem hogy bizonyos ételeket csak délig,délután háromig vagy egész nap ehetsz.
2012. aug. 13. 20:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen, beszereztem a lisztet, morzsát, csokit, müzlit, szóval az alap dolgokat és abból készítettem otthon sütit, tésztát stb., egyébként igen, csak a kódok szerint kell enni és nem kell lemondanod semmiről! Én ha tehetném süteményen és tortákon élnék, meg is teszem a Norbiéval, mégsem hízom vissza egy grammot sem. Sok sikert kívánok Neked hozzá! Vedd meg a könyvet v. netről töltsd le a táblázatot, alkalmazd a kódokat és menni fog!
2012. aug. 13. 20:39
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) Megpróbálom :)
2012. aug. 13. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!