Melyik diétára, fogyókúrára, módszerre esküsztök?
Az ésszerű étkezés nálam:mindenből eszem de mértékkel,cukros üditőket nem iszom,édességet minimálisra csökkentettem,sok zöldség-gyümölcs stb.
Én a fogyókúrákban nem hiszek,mert szerintem ahogy abbahagyja az ember és visszatér a megszokotthoz a kilók is visszajönnek.Inkább végleg változtatok valamin.
ésszerű étkezés: [link]
figyelni kell a fehérje-szénhidrát zsír arányára, nulla cukros üdítő, pláne szénsavas ne, sok folyadék (víz elsősorban), gyümölcs, zöldség, teljes kiőrlésű pékárú, nasi nértékkel, napi 5×-i étkezés, reggel, délelőtt nagyobb mennyiségű szénhidrát, délután inkább gyümölcs, zöldség, fehérje
Reggel: fél liter 100% multivitamin gyümölcslé, hozzá egy tejeskávé (teljes tejjel, azt szeretem)
Délelőtt: egy tejeskávé
Ebéd: fehérje (sovány hús, hal, tojás, sajt), zöldséggel
Délután: szójatejes kávé
Vacsora: fehérje (sovány hús, hal, tojás, sajt)
Este: torna, kb 40-60 perc, DVD-re
Napi folyadék: 2-3 liter tea (cukor nélkül), kevés almaecettel.
Sosem eszem sokat, csak annyit, hogy ne legyek éhes. Számomra a legviccesebb, hogy ettől fogyok.
15:11-es
reggeli hol marad??? gratulálok a gyomorfekélyedhez!!
Miért iylen buták a fogyókúrázók???
Élj egészségesen és sportolj csodák csodájára fogyni fogsz és ráadásul tartós eredményt érsz el!
Amire én esküszöm!
Napi 5 étkezés!
Zöldség, gyümölcs, sovány húsok!
reggeli: teljes kiörlésű kenyér 1 szelet+ sonka+ uborka+saláta+ tea cukor és citromlé nélkül
tízórai: gyümölcs( alma vagy körte, narancs)
ebéd: párolt brokkoli+csirkemell
uzsonna: egy kis adag párolt zöldségek
vacsora: saláta vagy joghurt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!