Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyókúra-mozgás? A többi lennt.

Fogyókúra-mozgás? A többi lennt.

Figyelt kérdés
15 éves fiú vagyok, most vagyok 180 magas és 82 kiló. Szerintetek hogy tudnám azt megcsinálni(már csak a felsőtestemen van felesleg) hogy eltüntetem a hasamról-mellemről a maradék felesleget,de a helyére aztán hamar izmot tudjak rakni?:D vagy eddig azt csináltam 2 hónapig hogy napi 1000 kalóriát ettem és 2 órát úsztam (ezt így minden nap) jó ha ezt folytatom? (7 kilót fogytam 2 hónap alatt,és a semmien karom-lábam már izmos.)

2012. aug. 8. 23:37
 1/8 Szoondiii ***** válasza:

na ez a király, amikor egy 15 éves fiú 1000 kalóriát eszik (amúgy az kilikalória volt, mindegy..)

nem kéne kenyeret, tejet enni! ember vagy, húsra és zöldségekre, alacsony ch tartalmú növényekre van szükséged! gyümölcsökre, bogyókra, és nem joghurtokra meg pékárukra, rizsre krumplira..

gondolom itt lehet a probléma, azért írj majd eltaláltam-e.

2012. aug. 9. 08:53
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem lesz jó, ha így folytatod. Az a gond, hogy ha nem viszel be elengedő fehérjét és szénhidrátot, a pajzsmirigyed működését lassítod, a tested átáll tartalékolni. Ezt egy életen keresztül nem lehet folytatni, elkezdesz kicsit többet enni és a minimális többlettől is hízol. Az úszás nagyon jó, de egyél többet és inkább a táplálék minőségére, a fehérje és szénhidrát arányára figyelj, mint a kalóriára.
2012. aug. 9. 11:39
 3/8 Szoondiii ***** válasza:

nem láttam még olyat, aki alacsony szénhidrát bevitel miatt kórosan lassú anyagcserével élt volna. olyanból sok tucatot láttam, akik nyomták a szénhidrátot, és mivel nem számolták gramm pontosan, így szépen elzsírosodtak.

ellenben a lowcarb módon étkezőkkel.

2012. aug. 9. 11:42
 4/8 anonim válasza:
napi 1000 kalória még egy női szálkásító diétához is elég kevés...
2012. aug. 9. 11:51
 5/8 anonim ***** válasza:

Ki beszélt itt erről?

1000 kilokalóriát visz be 2 óra úszáshoz? Az mi? Egy lassú tempójú úszás is óránként 5-600 kcal, 2 óra alatt az 1000kcalnak nyoma vész, az napi élethez is szüksége van 1500ra minimum, brutális deficitben van.

Ezt így hosszú távon nem lehet csinálni, ki fog merülni.

Ha fogyni akarsz, akkor egyél napi 150-160 g ch-t, és jó sok fehérjedús táplálékot. 1000 kalóriánál mindenképp többet egyél, inkább arra figyelj, miből viszed be a kalóriát, a nagy része fehérje legyen, a 160g ch az durván 20 dkg rizs, szóval nem valami sok.

2012. aug. 9. 11:58
 6/8 A kérdező kommentje:
Amióta kiírtam a kérdésem, növeltem a napi mozgást,mostmár napi 2-szer másfél-másfél órára osztva. Most vagyok 80,8 kg. Amúgy az normális ha izomlázam van és akkor fàj a bicepszem és a tricepszem?
2012. aug. 11. 01:44
 7/8 Szoondiii ***** válasza:

igen, az izomláz normális.

mozgással nem lehet szabályozni a testsúlyt, esetleg ha 1-2 naponta lefutod a marathoni távot.

kajálást kell megfogni, de nem a kalóriákat, hanem a bevitt szénhidrátot, tejeket..

2012. aug. 14. 08:32
 8/8 anonim ***** válasza:

Mozgással nem lehet szabályozni a testsúlyt, ezeket honnan szülöd?

Egy sportoló megeszik napi 9000 kalóriát, ennek jelentős része, több mint 60%-a szénhidrát, mégis szín izom. És erre jössz te és ezt állítod, hogy a mozgás nem szabályozza a testsúlyt, szánalom...

2012. aug. 14. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!