Hogy tudnék izmosodni?
Lehet, hogy későn kezdem el, de most leszek végzős a gimiben és kitaláltam, hogy egy kicsit keményedhetnék a fotók kedvéért. Kb. 170 cm és 80 kg vagyok. Viszont edzőterembe nem nagyon van pénz elmenni. Viszont van itthon 2*1,5 kg súlyú súlyzóm.(Leginkább hasra és karra eddzenék!!!)
Előre is köszi :)
koszi, jol megnevetettel :) 1,5 kg...:)
nos tomegnovelo etrend kell.
2g feherje/tskg es 5-6g ch/tskg
feherje: sovany husok, halak, tojas(NEM NYERSEN!!!), turo es protein kieg
ch: rizs, zab, tk kenyer es teszta es sok zoldseg
ha nem tudsz edzeni akkor olvasd el a fegyencedzes cimu konyvet.
edzes utan tskg/2 g gyors felszivodasu feherje es 40-50 g ch pl.: dextroz vavy vitagro
Ja és egész testre eddz!
Hasra meg nem lehet, csinálhatsz 100000000000000000 felülést/per nap akkor is ugyan annyi látszódik. Testzsírszázaléktól függ. Ahhoz meg szálkásítani kell. Szálkásítani majd a fotózás előtt 2 hónappal foglalkozz.
Ja és mindenre eddz: bic, tric, váll, mell, hát, láb
"gyurjunkvazze válasza:
koszi, jol megnevetettel :) 1,5 kg...:) "
- ezen, így leírva, most én is akkorát röhögtem, hogy visszhangzott a ház. :) Nem semmi :)
én meg nem vágom de ha jól érezted magad akkor nekem jó...
viszont ha mondanátok konkrét dolgokat kaját, meg súlyzót...
Rendben van, hogy nem vágod, csak másfeles súlyzókat én a barátnőmnek szoktam adni. Ezért olyan vicces.
Kezdetnek nézz el a Hervisbe, és vegyék két 10 kilós készletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!