Ezen az oldalon le bírsz kérni egy edzéstervet is..ott fent írja hogy főoldal,DVD,tornavideók........Étrend és mellette hogy edzésterv.Meg kell adnod az E-mail címed és hónapról hónapra új edzéstervet kapsz..az edzéstervben találsz videókat,és a videó alapján kell hogy tornázz..és még úsznod sem kell!Ha nem akarsz edzéstervet,mert nincs rá időd,akkor elég ha naponta megcsinálod ezt:
Első sorban hány éves vagy ? Mert,ha nem vagy kifejlődve főképp nem ajánlott a diéta , sőőt!!! Egészségtelen , akkor nem fejlődsz ki egészen , szerintem még mindig jobb az,hogy 6 után csak gyümölcs (kevés) , de ne banán , se szőlő , és reggel egyél a legtöbbet, s kenyeret a legkevesebbet! És persze mellette, fuss sokat, és tornázz is , min. fél óra! Tehát : egy nap szánj 1 órát a mozgásra!:) Sok sikert! (Ám , én is ennyit szeretnék fogyni.) Szóval,HelóóóSziaa.:DDD
2012. júl. 27. 19:12
7/8 A kérdező kommentje:
15 vagyok:)
2012. júl. 27. 19:15
8/8 anonim válasza:
#4 Te ki kérted már az edzés tervedet?
amúgy én is ennyit akarok fogyni talán kicsit többet. szóval jöhetne tanács..:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!