Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyire lehet hatásos ez az...

Mennyire lehet hatásos ez az étrend?

Figyelt kérdés

[link]

Nem hiszek én sem a 2 hét alatt bekövetkezett 9 kilós fogyásban és tudom, hogy utána jojó effektus következik be, csak érdeklődnék, hogy ezzel az étrenddel ha mindenből kicsit többet eszek, de ez alapján sportolás mellett mennyire lehet hatásos? 1 hónap alatt összejöhet az 5 kiló minusz?

Köszi szépen!

2010. okt. 4. 10:41
 1/8 anonim ***** válasza:

nem vagyok egy egészségb.uzi, de virsli, párizsi, kockasajt, zsemle, pirítós????

hol vannak a zöldségek??? gyümölcsök?? normális mennyiségű fehérje főtt étel???

2010. okt. 4. 10:47
 2/8 anonim ***** válasza:
Hehe, nekem az tetszik, hogy hétfőn vagy szerdán kell kezdeni. Miért, ha szombaton kezdem, akkor hízlal? Ugyan már! De legalább jót röhögtem. :)
2010. okt. 4. 11:59
 3/8 anonim ***** válasza:
És az ígért "katasztrófa" is érdekelne. Mi történhet? Megtámad álmomban egy grillcsirke? :))))))))))))
2010. okt. 4. 12:00
 4/8 A kérdező kommentje:
Azt én sem értettem, hogy miért szerdát ír, a hétfő még érthető is, hogy ugyanilyen sorrendben menjen és ne legyen keverés.
2010. okt. 4. 12:21
 5/8 anonim válasza:

ez egy tipikus kórházi menü, inkább diétás kaják ezek. ettől tuti fogynál, de nagyon fontos a mozgás mellette, ha lesz hozzá erőd. ha tényleg betartod és nem nassolsz akkor fogsz fogyni szépen, főleg ha heti 3x elmész futni is.

De ne felejtsd el hogy a gyümölcs, zöldség nagyon fontos szervezetünknek ezért egyél rendszeresen azt is, attól nem fogsz hízni! nem kell minden hülye fogyókúrás maszlagot elhinni. ekkor meg akkor kezd... hülyeség. akaraterőn kívül másra nincs szükséged!

2010. okt. 4. 13:54
 6/8 A kérdező kommentje:
Sajnos már a kép linkje nem jó, küldök másikat!
2010. okt. 21. 13:20
 7/8 anonim ***** válasza:
Küldjed, de az eddigileírások alapján az első elég fos lehetett. Ne olyat találj, ki, amit az orvosok halálos betegeknek fejlesztettek ki kórházba. Egy egészséges embernek nagyon komolyan és sokat kell táplálkoznia. Ilyen zsömle, meg párizsis szarok egyébként még szerintem betegeknek se tesznek jót, nem tudom az orvosok az egyetemen ezeket hol tanulják. :S
2010. okt. 22. 13:40
 8/8 anonim ***** válasza:

akkor jó már azt hittem csak az én gépem nem tudja megnyitni:)

nekem így látatlanban tetszik, szerintem a fogyókúra nem arról kéne h szóljon h minden normális kaját megvonsz magadtól, csak a sok hülye zööldség meg fehérje megy. mindent, csak mértékkel. máskülönben úgy kiéhezik a szervezeted pl édességre, hogy előbb utóbb bekattansz aztán zaba van. napi öt kis étkezés, kevesebb kajabevitel mint eddig és heti 3-4 alkalom asport csodákra képes kellemtelneség nélkül.

tapasztalatból szóltam:)

2010. okt. 22. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!