Mennyire lehet hatásos ez az étrend?
Nem hiszek én sem a 2 hét alatt bekövetkezett 9 kilós fogyásban és tudom, hogy utána jojó effektus következik be, csak érdeklődnék, hogy ezzel az étrenddel ha mindenből kicsit többet eszek, de ez alapján sportolás mellett mennyire lehet hatásos? 1 hónap alatt összejöhet az 5 kiló minusz?
Köszi szépen!
nem vagyok egy egészségb.uzi, de virsli, párizsi, kockasajt, zsemle, pirítós????
hol vannak a zöldségek??? gyümölcsök?? normális mennyiségű fehérje főtt étel???
ez egy tipikus kórházi menü, inkább diétás kaják ezek. ettől tuti fogynál, de nagyon fontos a mozgás mellette, ha lesz hozzá erőd. ha tényleg betartod és nem nassolsz akkor fogsz fogyni szépen, főleg ha heti 3x elmész futni is.
De ne felejtsd el hogy a gyümölcs, zöldség nagyon fontos szervezetünknek ezért egyél rendszeresen azt is, attól nem fogsz hízni! nem kell minden hülye fogyókúrás maszlagot elhinni. ekkor meg akkor kezd... hülyeség. akaraterőn kívül másra nincs szükséged!
akkor jó már azt hittem csak az én gépem nem tudja megnyitni:)
nekem így látatlanban tetszik, szerintem a fogyókúra nem arról kéne h szóljon h minden normális kaját megvonsz magadtól, csak a sok hülye zööldség meg fehérje megy. mindent, csak mértékkel. máskülönben úgy kiéhezik a szervezeted pl édességre, hogy előbb utóbb bekattansz aztán zaba van. napi öt kis étkezés, kevesebb kajabevitel mint eddig és heti 3-4 alkalom asport csodákra képes kellemtelneség nélkül.
tapasztalatból szóltam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!