Ez a reggeli kb 500 kcal volt?
2 tojásból tojásrántotta
egy szelet pirítós
zöldségek összevágva (egy nagy paradicsom, egy uborka, egy paradicsom és egy zöldpaprika)
Aczél az elmúlt 1 évben tanult.
igen, túllépett a megszokott sportolói étkezési ajánlások kliséin. igen, bármikor meg tudja támasztani az érveit, és kurv.ára igaza van.
csak nem tudja, meddig tud írni még, mert hát melóhelyről.. necces. úgyhogy akit érdekel, az e-mailben.
bakter, nincs már e-mail..
onvedelem.bp@freemail.hu
mondja hogy nem vagyok normális egy.. te ki is vagy?
a testépítős dolgok hatékonyak lehetnek, csak kell hozzá egy mérleg, egy kcal és tápanyag táblázat, és pontosan ismerni kell az anyagcserét.
ezzel néhány gond van:
-nem ismerjük az anyagcserét elég pontosan,
-senki sem ér rá gramm pontosan kaját méregetni
-nem egészséges.
a paleolit tudományos alapokon áll, lehet néhány balfa.sz magyar előtt ismeretlen, de közismert, hogy a szénhidrát fogyasztás káros, ugyan ez a tejre, gluténra is igaz. a kínaiak már évezredek óta tudják, nekünk némi lemaradással megszülettek a tudományos tanulmányaink, ideje belátni és tovább lépni.
egyébként nem rohadt mindegy ki vagyok? engem sem érdekel ti mik/kik vagytok.
A szénhidrát akkor káros, ha túl sokat viszel be, de egy bizonyos mennyiségre szüksége van a szervezetednek, mert abból nyersz energiát rövid távon.
Ha teljes kiörlésűt eszel, vagy gyümölcsöt, akkor a rost megakadályozza, hogy azonnal felszívódjon és szórakozzon veled a szénhidrát, ezért nem érdemes fehér kenyeret enni pl. És csakis akkor épül be zsírnak a szénhidrát azonnal, ha éhes vagy és ájuldozol, lenn van a vércukorszinted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!