Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Gond az, ha ez a reggelim?

Gond az, ha ez a reggelim?

Figyelt kérdés

Egész nap szálkásító étrend szerit étkezek, és a szénhidrát bevitelembe is belefér ez a reggeli. de gyorsan felszívódó szénhidrátról van szó, ezért tettem fel a kérdést.

1 szelet fehér kenyér gyengén megvajazva, és hozzá egy 3 az 1-ben tejeskávé.

a kávé értéke: 75 kcal, 10 g szénhidrát + 1 kis kanál cukor.

Igazából a kávé miatt aggódok. El kéne hagynom hogy legyen eredménye a fogyókúrámnak. 2 kg felesleg van már csak rajtam zsírban, attól szeretnék megszabadulni.

Futok, súlyzós edzést végzek ez mellett. És diétázom. Csak a reggelim ilyen. Mit szóltok? Okozhat gondot?

23/l

2012. jún. 4. 06:38
 1/10 anonim ***** válasza:

Hát, te fogsz szenvedni az éhségtől 2 óra múlva, de amúgy nem baj. Én 1 szelet vajas kenyértől nem tudnék jól lakni. Az kb 200 kcal. Mindenesetre próbáld ki a zabkását. Ha 50 gramm zabpehelyből készítesz zabkását akkor lesz egy hatalmas nagy adag kaját(néha alig fér el a tányérban), azt összekevered édesítővel és fahéjjal és voálá, lesz egy 157 kalóriás lassú felszívódású finomságod.:D fél kg zabpehely 120 ft a spárban xd

Nem tudsz normális kávét inni? Amúgy most meglepődtem, ébn úgy számoltam, hogy egy tasak 3in1 neszkáféban 127 kcal van:D én is szoktam inni. Azért remélem neked lesz igazad:D Semmi bajod nem lesz ennyitől. Én nem mondanék le a kávéról semmi kedvéért:D De azért áttértem a főzött, édesítős kávéra:)

2012. jún. 4. 06:46
 2/10 A kérdező kommentje:

Köszi a választ! Igazából TK kenyeret szoktam enni de az most nincs itthon 3 napja, és a sima vajaskenyeret mindig vagy teával vagy kávéval iszom. lényeg hogy cukros legyen.

Magát a kávét nem szeretem. És rosszul is leszek tőle, ezért szeretem egyedül a 3in1 kávét. Persze nem minden héten ezt iszom egy-két nap van ilyen csak a héten, amikor barátoméknál alszok és ott is reggelizek.

Megpróbálom amit mondtál habár én a zabpehelytől sosem éreztem magam eltelítve. Egy ilyen kávé-kenyér kombó pedig kiüt egy egész napra. A meleg tejeskávé miatt.

Más cukros nincs amúgy a napközbeni étkezésembe. Lehet én emlékszem rosszul és tényleg te mondod jól a kcal tartalmát, de mintha úgy rémlene, hogy 17,5gramm egy tasak, és abban 75kcal-t és 10-13(most nem tudom már pontosan) CH-t írnak.

+ 1 csapott teáskanál cukor is 5-7gramm CH.... szóval inkább kipróbálom a te verziódat lehet az is lesz ilyen finom számomra :)

2012. jún. 4. 06:51
 3/10 A kérdező kommentje:
rosszul írtam, nem egy egész napra, de ha pl reggel 6kor iszom ezt, akkor délig nem szoktam éhes lenni. Tegnap is úgy erőltettem magamba a csirkemellett mert nem voltam éhes délután 1kor sem.
2012. jún. 4. 06:53
 4/10 anonim ***** válasza:
Húh akkor jó étvágyad van, örülj neki:D akkor nyugodtan. csak ha véletlenül nem eszem otthon zabot, akkor a suliban elveszek egy fehér kiflit és olyan könnyű és lágy, hogy egy nem elég belőle és a következő órákon azzal vagyok el hogy úristen de éhes vagyok:D dehát különbözőek vagyunk. Akkor nem lesz semmi baj, azért rakj rá párizsit szerintem.:)
2012. jún. 4. 07:18
 5/10 A kérdező kommentje:
A kenyértől meg a kiflitől én is kb 1 óra után éhes lennék. A kávé az ami eltelít, azt vettem észre :D
2012. jún. 4. 11:01
 6/10 anonim ***** válasza:
sztem kevés ez reggelinek, de ha te nem vagy tőle éhes akkor jó:) és fehér kenyér helyett inkébb tk kenyeret egyél :)
2012. jún. 4. 12:45
 7/10 A kérdező kommentje:
Ha van TK kenyér mindig azt eszek. Akkor ezek szerint nem akkora gond a kávé? vagy hagyjam el belőle a cukrot?
2012. jún. 4. 12:55
 8/10 anonim ***** válasza:
miért nem 2in1 kávét veszel és hozzá édesítőt akkor nyugodtan ihatnál belőle 5-öt is
2012. jún. 4. 14:55
 9/10 anonim ***** válasza:
75 kcal miatt ne aggódj. Ettől még fogyni fogsz:)
2012. jún. 4. 19:39
 10/10 A kérdező kommentje:

Nem én veszem a kávét, pároméknál van. Most megnéztem reggel az adatait.

75 kcal 1 tasak, és 13,2 CH van benne. Ebből 10 g cukor. + én még egy olyan 5 g cukrot hozzácsapok.....

2012. jún. 5. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!