Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az baj, ha minden nap ez a...

Az baj, ha minden nap ez a reggelim?

Figyelt kérdés

12 dkg zsírszegény túró, 12dkg natúr joghurt+30g zabpehely

A tízóraimat szoktam változtatni.Ma pl. mandarint fogok tízóraizni, de valamikor puffasztott rizst, zöldséget, esteleg kockasajtot eszek tízóraira.Ja meg a reggelimhez valamikor eszek 1 paradicsomot vagy valamilyen zöldséget.

2011. dec. 1. 06:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem baj, de tízóraira se ártana valami rendes étel, nem mandarin...
2011. dec. 1. 07:10
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem baj, ha nem unod, én már 3. nap rá se bírnék nézni.

Meg hát én biztos kihasználnám, hogy reggeli, és ennék egy szelet kenyeret, hiszen később már nem lehet.

2011. dec. 1. 09:48
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha neked jó, nekem is...

Én a reggeli Bajor rozskenyeres szendvicsemet nem adnám semmiért sem.

Nincs az a fogyúkúra, ami miatt megenném a sovány túrót zabpehellyel. Akkor inkább kövéren halok meg, de boldogan. (amúgy 5 kiló plusszom van, s még így is esztétikus vagyok.)

Szerintem inkább egyél finomat, normális ételt, s a délutáni kajáláson hozd be a reggeli plusszt.

De ha mindig ilyen vacakokat eszel, egy idő után besokallsz, és kiéhezel a jóra.

2011. dec. 1. 11:35
 4/6 anonim ***** válasza:

Amúgy tízóraira jó a gyümölcs, hiszen az csak a vércukor szinten tartásához kell. Persze egy ilyen gyenge reggeli után lehet kevés az a kis gyümölcs is.

Elhiszem, hogy a túró klassz fehérjeforrás, meg a zabpehely is jó rost, de ilyen semmi érzelmi töltetet nem adó kaját nem jó enni sokáig. Szóval nekem a szendvicsem adja meg reggel az erőt a naphoz.

2011. dec. 1. 11:37
 5/6 anonim ***** válasza:
Sztem teljesen jó, bár én a kockasajtot hanyagolnám a helyedben..elég egészségtelen az ömlesztett műsajt, inkább már akkor egy szelet zsírszegény sajt. Reggelire zabkását is ehetnél, vagy puffasztott rizset/abonettet zöldségekkel pár szelet sovány sonkával, ha megunod a túrót.Zabpehely nélkül este is fogyaszthatod a reggelidet.
2011. dec. 1. 21:00
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Csak azért eszek néha kockasajtot, mert amit veszek, csökkentett zsírtartalmú.
2011. dec. 2. 04:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!