Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mai reggelim, változtassak?

Mai reggelim, változtassak?

Figyelt kérdés

Ettem ebédre és 10óraira 2db milli minia csokipudingot 212kal,és breakfast king-től ilyen cornflakest:2 adagot:230kalória

szerintem ez most nem volt jó reggeli,tudnátok tippet adni hogy mit egyek és mennyit?

13/F

2011. júl. 18. 12:33
 1/6 anonim ***** válasza:

Mondjuk valami normális kaját. Pl. egyél reggelire teljes kiőrlésű kenyeret sonkával, zöldségekkel, tízóraira valami gyümölcsöt vagy szintén szendvicset, ebédre meg valami főtt ételt.

Te most fogyókúrázni akarsz? Hány kiló vagy, milyen magas? Ha komolyan túlsúlyos vagy, kérj orvosi segítséget, egyébként meg hagyd a kalóriaszámolgatást, és menj ki a mozogni.

2011. júl. 18. 12:37
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszodat,megpróbálom a szendvicset csak mostmár nem jön be annyira mint régen.161 cm vagyok és 68 kg.
2011. júl. 18. 12:49
 3/6 A kérdező kommentje:
Ja és minden nap mozgok,bicikli,futás,aerob.
2011. júl. 18. 12:49
 4/6 anonim ***** válasza:

Már miért kellene abbahagynia a kalóriaszámolgatást?

Akkor is ha sportol számolni kell a kalóriát,mert akkorsem lehet kétpofára zabálni.

2011. júl. 18. 14:11
 5/6 A kérdező kommentje:
ezaz,még válaszokat!:)
2011. júl. 18. 14:59
 6/6 anonim ***** válasza:
előbb még 13F voltál?
2011. júl. 18. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!