Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fonott kalács reggelire?

Fonott kalács reggelire?

Figyelt kérdés

a kalács így készült:

-25 dkg szénhidrát szegény liszt

-1 dl tej

-1 db M-es tojás

-2,5 dkg élesztő

-kis vanília aroma

-citromhéj

-2 kupak édesítő (süssina)

-csipet só

Nagyon rossz lenne reggelire 1-2 szelet egy pohár 1,5% os tejjel? Kb hány kcal? Tudom hogy nem szabad liszteset enni de minden reggel ezt esznek itthon a családtagjaim (csak rendes lisztel és cukorral de anya megsütheti nekem így)és már nagyon kívánom:( már csak 5 kg-t kellene fogynom (eddig 20at fogytam) és minden nap (heti 5x) futok egy órát.Amúgy is nagyon keveset eszem..

15/L

2012. febr. 21. 15:38
 1/7 anonim ***** válasza:

Simán, ne foglalkozz vele, ki mit mond.

Én rendes lisztből szoktam, cukorral készíteni és így sem hízok meg tőle, pedig hetente 25 dekát bevágok.

2012. febr. 21. 15:50
 2/7 A kérdező kommentje:

eddig szendvicset szoktam van cheerios müzlit(50g+1dl tej 30g=114kcal)a szendvicsből egy szelet 123 én 2 szeletet eszek.+bele uborkát egy paradicsomot 2 csirkesonkát(18kcal) meg egy paprikát.Ilyen kenyér:

[link] a kalács (kcalban) mennyivel térhet el?

2012. febr. 21. 15:58
 3/7 anonim ***** válasza:
24%

inkább egyél valami normálisat, főleg ha már csak 5kg-t akarsz fogyni, akkor ne hátráltasd a munkádat. Erős vagy, és kibírod, ha most nem bírod ki, akkor vissza fogsz hízni... Ne hallgass a gyenge emberekre, akik azt mondják, egyed nyugodtan, ők nem tudják neked mennyire fontos lehet a siker!

Tessék normális kaját enni! :-) s főleg a tejet is kerüld! ha nehezen fogysz, akkor meg főleg!

5kg - még kb 5hét... Bírd ki, ez erről szól! Annyi finom egészséges kaja van, ami finomabb ennél is

sok sikert!!!

2012. febr. 21. 16:08
 4/7 anonim ***** válasza:

ha ennyire kívánod, havi pár alkalommal mert ezt reggelized még semmi gond nem lesz.

de akkor rendes liszttel készítsétek, nem tudom a hagyományos fehér liszten lehet-e rontani, de a szénhidrát szegény liszt hangzása sem túl tetszetős.

azaz nem, nem lenne nagyon rossz, és ha ezt kívánod hát egészségedre. ne erre alapozz minden nap, ennyi a lényeg.

2012. febr. 21. 16:12
 5/7 anonim ***** válasza:

Mértékkel bármit lehet! Semmit sem szabad túlzásba vinni - a diétát sem! Ha már nagyon hiányzik a kalács, egyszer-egyszer miért ne lehetne enni?

(Én például heti 3 alkalommal kb. péksütit reggelizek, mégis fogytam kb. 15 kilót az elmúlt fél évben. Tény, hogy megfelelő diétával gyorsabban is lehetett volna, de nekem nem volt fontos annyira, hogy kínozzam magam.)

2012. febr. 21. 16:15
 6/7 anonim ***** válasza:

Először is Gratula a fogyásodhoz!Nagyon ügyes vagy,szép eredmény.:) Büszke lehetsz magadra!Én az első válaszoloóval értek egyet..Sütesd meg anyukáddal nyugodtan igy reggelire és egyél.Kell egy kis kényeztetés a testednek ennyi munka után megérdemled..és nem fog ártani sőt jót fog tenni a lelkednek és újult erővel fogod leadni a hátralévő 5kg-ot.

Én 40kg-ot adtam le szóval tapasztalat.:)

Jó étvágyat:)

2012. febr. 21. 16:16
 7/7 anonim ***** válasza:

Mondok valamit:

Most fogyózol. Nagyon szeretnél még 5 kilót fogyni. Addig nem is eszel, olyat, amit megkívánsz, mert bebeszélik neked, hogy nem szabad. Amikor vége a fogyódnak befalsz egy csomó olyat, és esetleg felszalad rád 1-2 kiló. Ugyanott lennél.

De hangsúlyozom, ez nincs így. Ha mértékletes vagy, akkor ehetsz. Ez nem gyengeség.. Tejet is nyugodtan ihatsz. Minő meglepetés, én 15 kilót fogytam úgy, hogy minden reggel 1,5 dl tejet megittam, volt amikor még este is ugyanennyit.

Tehát nyugodtan egyél, nem azt mondom, hogy minden nap, de hetente egyszer simán belefér. Én akkor sem voltam előrébb, vagy hátrébb a fogyókúrában, ha ettem, tehát nagy tévhit. Lisztes dolgokat is lehet enni – én egyáltalán nem iktattam ki, igaz reggelire teljes kiőrlésű kenyeret ettem – saját készítésűt. Utána nem ettem kenyérfélét, de ha kalács nap volt, akkor evidens nem volt kenyér, mostanában viszont ebédre eszem a kalácsot, úgy egyben a 25 dekát, így reggelre mehet az 1 szelet kenyerem. Szóval mostanában 1 napba sűrítem a kalácsozást, de még bajom nem lett belőle.

Amúgy is, nem kell megrögzötten tartanod a diétád, ha megkívánod, nyugodtan egyél egy kis kalácsot, a sanyargatással nem érsz el semmit, nekem elhiheted. Tapasztalat.

2012. febr. 21. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!