Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Melyik kenyér ajánlott leginká...

Melyik kenyér ajánlott leginkább? Amit ehetnék reggelire, anélkül, hogy annyira hizlalna.

Figyelt kérdés
Két hete úgy döntöttem, hogy teljesen száműzöm az étkezésemből a kenyeret, és ez eddig be is vált, nincs is hiányérzetem iránta. Reálisan viszont elgondolkodtam, hogy ez így jó lesz-e. Soha többé kenyér? Beláttam, hogy ez így kicsit elhamarkodott döntésnek bizonyult.
2012. febr. 15. 15:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Akár teljesen el is hagyhatod nem lesz tőle hiánya a szervezetednek. Viszont én is eszek kenyeret, barna kenyeret, teljes kiőrlésűt, grahamot szoktam. Jó még a rozskenyér is, de szerintem rossz íze van. Amúgy mindegyik kenyér kb. ugyanúgy hizlal csak a fehér kenyértől hamar éhes leszel míg a barnától nem és kevesebbet is eszel meg belőle.
2012. febr. 15. 16:05
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, a teljes kiőrlésűre gondoltam én.
2012. febr. 15. 16:06
 3/3 anonim ***** válasza:
Teljes kiörlesü barnakenyer a legjobb egyebkent. Kell is enni, mert a szervezetnek szüksege van ra, de lehetöleg reggel, es csak keveset. A tk zsömlek meg jobbak, azoknak a kaloriatartalmat jobban szem elött tudod tartani.
2012. febr. 15. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!