Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez a reggeli kb 500 kcal volt?

Ez a reggeli kb 500 kcal volt?

Figyelt kérdés

2 tojásból tojásrántotta

egy szelet pirítós

zöldségek összevágva (egy nagy paradicsom, egy uborka, egy paradicsom és egy zöldpaprika)

2012. aug. 6. 10:03
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

1. Ne hívj engem "gyerek"-nek! Mit képzelsz!?

2. "akkor tekints végig az olvasókon" - ez most valami vicc? Vagy neked valami természetfeletti képességeid vannak, amivel látod az embereket, akik egy - amúgy névtelen - fórumon írnak!?

2012. aug. 6. 10:45
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

*Ez esetben mint írtam, az élelmiszer energia tartalma teljesen lényegtelen.

Nyugodtan hidd ezt, de ettől még nem lesz igaz. A kalória az kalória, aki többet visz be, mint kellene, az hízik, aki kevesebbet, az fogy. Csokitortával is le lehet fogyni, ha valaki azt eszik, de csak napi 3 szeletet, más kérdés, hogy tönkremegy bele az ember.

Hagyd már ezt a hülye paleós dumát, magaddal csinálj, amit akarsz, másoknak pedig nem terjeszd.

Kérdező! A reggelid TÖKÉLETES volt. Kenyérrel is, bármiből volt a kenyér.

KELL enni szénhidrátot, és ha nem akarsz életed végéig lemondani a kenyérről, akkor kenyeret is kell enni.

1 tojásban kb. 70 kcal van, 2 tojás 140.

Nem tudom, mennyi olaj volt alatta, 1 evőkanál 90 kcal az olajosüveg szerint, annál több szerintem nem kell a tojás alá. Kenyérben 10 dkg kb. 250 kcal, ha pirítóst ettél, az nem lehetett több 5 dkg-nál, mert bele se férne a pirítóba, tehát 150.

A zöldségek elhanyagolhatók,

10 dkg paradicsom 23 kcal, uborka 12, paprika 20, de szerintem nem volt mindegyik 10-10 deka. De még ha megvolt, akkor is max. 55 kcal.

Ha összeadod, ez max. 410 kalória, ha jól számoltam.

2012. aug. 6. 10:51
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

Ja, edd meg a zsíros dolgokat, kenyér nélkül. Gyomorrontás garantált, végülis ha kijön minden és/vagy új fáj majd a gyomrod, hogy 1 hétig semmit nem eszel, tényleg garantált a fogyás...

Figyelj, ne hallgass rá. Paleó-Szendi NEM kardiológus és nem is dietetikus, mi alapján ad étkezési tanácsokat? Suszter maradjon a kaptafánál. Szooondiiinak meg átmosták az agyát, ész nélkül követi.

Majd idős korában meg nem tudja, hova rohanjon a meszes ereivel meg a szívbajával, a köszvényével meg hasonlókkal. Most még nem érzi zsír- és húszabálás hosszú távú következményeit.

Riogat a cukorbetegséggel - az sem egyik napról a másikra jön -, de elfelejti, hogy a kardiológia probléma is hosszú távon mutatkozik meg. Készséggel elhiszem neki, hogy rövid távon odavan ezért a divatbaromságért, de szívesen beszélgetnék vele 20-40 év múlva is.

2012. aug. 6. 11:00
 14/29 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszokat! Most vettem észre, hogy a leírásban a második paradicsom helyett hagymát kellett volna írnom.
2012. aug. 6. 11:06
 15/29 A kérdező kommentje:
Habár a hagyma már nem oszt, nem szoroz szerintem.Na meg a rántottához még egy kanál olaj sem volt meg. Még egyszer köszönöm a válaszok hasznosak voltak !
2012. aug. 6. 11:09
 16/29 Szoondiii ***** válasza:
22%

zsíros ételektől gyomorrontás? :D talán nem fél kiló zsírt kellene enned. amúgy megmondom én, akinek rossz tapasztalata van kajálással (evés utáni rosszullét, stb.) az kedvesen beletartozik abba a 40-70% emberbe, akik látens gluténérzékenyek. nem haltok bele, de nem is lesztek jól, amíg kenyereket esztek.

olyan idiótaságot ne írjunk már, hogy valamennyi szénhidrátot kell enni. F@SZSÁG. nem, nem kell, ennyi.

Aki szívesen beszélgetne velem 20 év múlva, az megteheti most csürötökön, a Budapesti Corvinus Egyetem Élelmiszertudományi Karán, 16 órakor. Jer el fiam, úgy látom lenne mit tanulnod..

Nem kell dogmatikusan ragaszkodni a begyöpösödött, beteges gabonafogyasztáshoz. Értsétek már meg, hogy egy rossz, és egyébként betegséghez vezető szokás. Tudom, ti imádjátok a betegségeket, gyengék vagytok mint az őszi légy, de nem ezt kell terjeszteni, oké?

2012. aug. 6. 12:13
 17/29 anonim válasza:

Hogy a fenébe ne kéne ch-t enni ha edzel.

Akkor az összes testépítő hülye és csak véletlenül annyira izmosak?

Olvass már utána: [link]

2012. aug. 6. 12:35
 18/29 Szoondiii ***** válasza:
18%

nekem te ne ajánlgass testépítő írásokat bakker..

Nem azt írtam, hogy tömegeléskor nem kell szénhidrátot tömni, azt írtam edzés miatt nem kell, bakker a testépítésen kívül is van világ, ez feltűnt?

2012. aug. 6. 12:39
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Nézd már, csak nem Aczél tért vissza álnéven? :)
2012. aug. 6. 15:41
 20/29 anonim ***** válasza:
Úristen, remélem nem. Aczél válaszait bírtam, de ez az ember tényleg hülyeségeket beszél.
2012. aug. 6. 18:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!