Ez bevallna? Vagy inkabb valami mast probaljak ki?
Pultoskent es pincerkent is dolgozok szoval eleg sokat mozgok a munkamnak koszonhetoen. Ennek ellenere a testemen semmi valtozast nem latok. Etrendet valtoztattam igy mar fogytam 3kg-ot (aminek nagyon orulok :)
Azonban nagyon szeretnek izmosodni. Fokepp combra es popsira.(meg hasra is jo lenne) Sajnos a munkamnak koszonhetoen nem tudok eljarni futni vagy edzoteremben,mert nincsen erom munka utan ilyenekre. Eppen ezert azon gondolkoztam,hogy itthon neki allnek tornazni. Guggolasokat vegeznek, feluleseket, kulonfele labgyakorlatokat...stb. De ezek hasznalnanak? Valahol olvastam,hogy ha elotte nem melegited be a tested pl futassal az ilyen gyakorlatokkal sokra nem mesz. Ez mennyire allja meg?
Koszonom a valaszokat!
Próbálj DVD-re tornázni. Pl. Jilliam Michaels - Killer Buns and Thighs, vagy No More Trouble Zones, vagy 30 day shred, vagy Ripped in 30.
Ezek 25-30 perces edzések és elképesztően hatásosak. Naponta vagy másnaponta 25 perced biztosan akad a munkád mellett is :)
Izmosodás nehéz.. Ahhoz sok energia kell, megfelelő edzés..
Normális esetben az ember nemigen eszik gabonákat, tejet.. ha viszont izmosodni akarsz, akkor muszáj nagy mennyiségben szénhidrátot magadhoz venned, mintha hízni akarnál.
Olvass testépítő oldalakat, ott kajálásról és edzésről is szó van.
De a legjobb testformálás lassú, és Tai-chinek hívják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!