A 90napos diétának jövőhéten vége lesz, aminek örülök is meg nem is. Fogytam tőle de nem eleget, újra lehet kezdeni, vagy próbáljak mást?
Figyelt kérdés
Az a baj hogy elég gyenge a gyomrom és minden meghajt ami csak lehet, ez kellemetlen. Milyen diétát javasoltok ami jó, mert nem érzem magam biztosan ha nincs megszabva mit ehetek és mennyit. Magamtól ez nem menne.Ja és mit sportoljak ami otthon is megoldható?2009. jún. 13. 11:43
2/2 anonim 

válasza:

Én mikor befejeztem,átálltam egy normál étrendre,és hetente 1x tartok,vagy gyümölcs,vagy zöldségnapot,általában felváltva,egyik héten ilyet másikon olyat.Mióta befejeztem,azóta még fogytam is 4kilót.
Reggeli,tízórai : gyümölcs,általában kiwi,vagy alma.
Ebéd: csirkemell,saláta(paradicsom,paprika..stb) kevés rizs.
uzsonna: egy doboz kefír,pici light sajtal.
vacsora: csirkemell,zöldségkörettel(Nagyon finom,mixek vannak) vagy ha úgy adódik hogy,nincs csirkemell,a csirkecomb is jó,sőt.. nem zsíros disznó hús is. Bár én néha párizsit,virslit is szoktam enni :)
A diétát, 67kilóval kezdtem,lefogytam 52re.Azóta már 48 vagyok :)
Egy 152cm-es lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!