Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottam rosszul döntöttem? Probáljak visszalépni a döntéstől és béküljek ki vele? 3év 8hónap után úgy éreztem hogy kész, vége nincs tovább! De mikor kimondtam életem legrosszabb szavát:azt hogy vége a szivem szakadt meg.
Tudom hogy nagyon szeret mindent megadott azért hogy boldog legyek és imádott, körül rajongott!
DE sajnos a sok jó mellett nagyon sok rosszat tett, elég nőcsábász volt és elvileg nem csalt meg úgy sosem!
Már bánom hogyszakitottam,Ő volt nekem az 1kapcsolatom mindenben!Neki is én voltam a legkomolyabb!
Mintha én írtam volna a kérdést. Csak ez velem két évvel ezelőtt történt.
Először nekem is rossz volt, fájt, teljesen összetörtem lelkileg. De utána sokkal könnyebb lett. A családom sokat segített. És végül is nem bántam meg, mert csajozott amikor nem voltam ott, bár állítólag nem csalt meg, de a fene tudja... Szóval fel a fejjel, mert ha újra összejöttök, nem lesz jobb (mi háromszor próbáltuk).
Kitartás!
Nagyon féltékennyé tett, elegem lett csetelget nőzz összevissza!De közben meg nagyon szeret!
Remélem hogy nem fogom megbánni és megtalálom azt a fiút akiúgyanenyire fog szeretni!
Köszönöm a válaszokat a továbbiakat is!
Második vagyok.
Ahogy egyre többet írsz arról, hogy miket csinált, komolyan, velem is ugyanez volt. Folyton csetelt stb.
Ráadásul állandóan azt mondta, hogy engem senki nem fog úgy szeretni, mint ő. OK, tényleg szeretett, de hogy?
Na mindegy.
Lényeg a lényeg, mára megtaláltam azt a férfit, akire még azt is lehet mondani, hogy ő a nagy Ő. Szeret, tisztel stb.
Te is meg fogod találni aki szeretni fog, sokkal jobban mint ahogy ő szeretett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!