Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit próbáljak még, hogy...

Mit próbáljak még, hogy lefogyjak?

Figyelt kérdés
Hetente legalább kétszer futok, felüléseket csinálok, figyelek az étrendemre és mégsem fogyok semmit.
2009. szept. 18. 21:29
 1/6 anonim ***** válasza:
70%
Lehet, hogy nem is kellene? A szervezet egy bizonyos határ alá nem akar menni...
2009. szept. 18. 21:51
 2/6 anonim válasza:
53%

Én a futásra esküszöm. Természetesen sok tényezőtől függhet a súlyod stagnálása, de nekem eddig mindig a futás volt az, ami 'használt.'Ez nemcsak a csípődről, derekadról, fenekedről, combodról szedi le a felesleget, de a karodról és az egész testedről arányosan. Heti 2 kezdetben elég, én legalább heti 3X szoktam futni legalább 30 percet intenzíven, zenehallgatás és kézben cipelt ásványvizes palack nélkül!Ez nagyon fontos!Plusz: este 3 szendvics helyett inkább 2vel kell beérjem; szilárd vacsora helyett inkább leves(de nem 3 tányérral, mert kitágul a gyomrod!), gyümölcs, tej, turmix, bor...próbáld ki!

És!Egész nap folyamatosan tarts magad mellett ásványvizet, ha kezdesz megéhezni, előtte igyál.

Mit gondolsz?

2009. szept. 18. 23:23
 3/6 anonim ***** válasza:
72%

fogyás = megfelelő étrend (Diéta) + aerob edzés.

Olvasd el: body.builder.hu alapismeretek (használd a guglit)

2009. szept. 19. 08:26
 4/6 anonim ***** válasza:
51%

Ha röviden leirnád kb 2-3 napos étrended!Fontos hogy kevesebb kcaloriat fogyassz egy nap alatt mint máskor.Mennyi ideje diétázol?...Evés előtt szaladj...igyál sok folyadékot...zöldteát javaslok ...cukrot és zsiradékot egyelőre ne fogyassz!Ha fogyasztassz nagyon keveset...probáld kiszámolni hogy mennyi kcaloriát égetsz el napjára és annál kevesebbet végy magadhoz...1kilo zsirszovet 7000kcaloriának felel meg.

[link] itt kb kiszámolhatod hogy mennyi kcaloriát égetsz el egy tevékenység alatt.sok sikert

20L bocs a helytelen irásért:D

2009. szept. 19. 10:35
 5/6 A kérdező kommentje:
köszi mindent, egy nap reggelire eszek egy szendvicset, tizóraira valami salátát vagy gyümölcsöt szoktam enni és 2körül az edébem egy tányér levesből és valamilyen szárnyas húsból áll, rizzsel. legtöbbször csapvizet iszok vagy tejet(abból is a zsirszegényt).
2009. szept. 19. 11:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Megtévesztő az hogy zsirszegény tejterméket igyál...ugyanis ami zsirszegény az tele van cukorral:)szóval ne válaszd a legzsirszegényebb kaját...a szendvics oké piritosbol es sonkaval ajanlom...igyál vizet vagy teát melléje...az ebed az amit kicsit sokallok...mondjuk legyen csak a leves...amiutan leszaladtal 2km et meg megehetsz egy kis grillen sult marhat illetve csirket...nem ajanlatos melle rizset illetve krumplit fogyasztani...inkabb zoldseget,ha lehet frisset!Ha érdekel én hogyan diétázom...irj e-mailt...talán hasznos lehet...de mivel nem mindenkinek egyforma a szervezete lehet többet lehet kevesebbet fogysz...nálam 2hét alatt 5kilo ment le de ez nem mind zsir...legtöbb a viz mostmár fontos hogy tartsam a sulyom...ha esetleg nehezedre esik es neha elfog a kisertes:D probalj keresni egy tarsat aki veled egyutt fogyizik...:)
2009. szept. 19. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!