Mit próbáljak még, hogy lefogyjak?
Én a futásra esküszöm. Természetesen sok tényezőtől függhet a súlyod stagnálása, de nekem eddig mindig a futás volt az, ami 'használt.'Ez nemcsak a csípődről, derekadról, fenekedről, combodról szedi le a felesleget, de a karodról és az egész testedről arányosan. Heti 2 kezdetben elég, én legalább heti 3X szoktam futni legalább 30 percet intenzíven, zenehallgatás és kézben cipelt ásványvizes palack nélkül!Ez nagyon fontos!Plusz: este 3 szendvics helyett inkább 2vel kell beérjem; szilárd vacsora helyett inkább leves(de nem 3 tányérral, mert kitágul a gyomrod!), gyümölcs, tej, turmix, bor...próbáld ki!
És!Egész nap folyamatosan tarts magad mellett ásványvizet, ha kezdesz megéhezni, előtte igyál.
Mit gondolsz?
fogyás = megfelelő étrend (Diéta) + aerob edzés.
Olvasd el: body.builder.hu alapismeretek (használd a guglit)
Ha röviden leirnád kb 2-3 napos étrended!Fontos hogy kevesebb kcaloriat fogyassz egy nap alatt mint máskor.Mennyi ideje diétázol?...Evés előtt szaladj...igyál sok folyadékot...zöldteát javaslok ...cukrot és zsiradékot egyelőre ne fogyassz!Ha fogyasztassz nagyon keveset...probáld kiszámolni hogy mennyi kcaloriát égetsz el napjára és annál kevesebbet végy magadhoz...1kilo zsirszovet 7000kcaloriának felel meg.
[link] itt kb kiszámolhatod hogy mennyi kcaloriát égetsz el egy tevékenység alatt.sok sikert
20L bocs a helytelen irásért:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!