Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit fussak, hogy lefogyjak?

Mennyit fussak, hogy lefogyjak?

Figyelt kérdés

Van a hasam alsó részén 2 hurka :S

Ha tükörbe nézek is elhányom magam magamtól :@

Le szeretném adni,de ha 1 órát kell futnom akkor azt kétlem,hogy menne mert 20 perc után ki vagyok fulladva :S

Mit csináljak ?

Egészségesen eszek,de már késő mert előtte nagyon elhíztam-.-

Most vagyok ott,hogy már utálok tükörbe nézni,és szeretném leadni minél hamarabb nem érdekel h milyen könnyen fog majd visszajönni majd folyamatosan csinálom de megőrülök ha 1 héten csak fél kilót fogyok -.-

2011. aug. 16. 17:05
 1/7 anonim ***** válasza:

Minek lefogyni, ha úgyis visszahízod? Úgy semmi értelme. Ha nem tetszik, amit a tükörben látsz, akkor úgy kell leadni a kilókat, hogy az eredmény tartós legyen a módszer pedig egészséges. Ehhez pedig türelem kell. Te tetted ezt magaddal, ez tény, de 1.akkor se utáld magad 2.fogadd el, hogy igen, van feleslegem, és tehetek róla, de határozd el, hogy változtatsz 3.nem 1-2-3 hét alatt kell fogyni, fizikailag nem is lehetséges.

A kulcs: az életmódváltás. Az egészséges táplálkozás alapvető, kerülni kell a cukros fehérlisztes dolgokat, minél több fehérje, zöldség, gyümölcs. Emellett a mozgásnak a mindennapok részévé kell válnia. Nincs olyan, hogy lefutsz 50km-t, ettől lefogysz, utána meg tovább tespedsz, de karcsú maradsz. A fittségért, egészségért és a tükörben látható szép eredményért igenis meg kell dolgozni. Futásnál fő a fokozatosság (guglizz rá: első 5 kilométerem).

Egy szó mint száz: nem kétségbeesni kell és drasztikus marhaságokat csinálni, mert semmi értelme. Kitartás és egészséges módszer a lényeg.

2011. aug. 16. 17:15
 2/7 anonim ***** válasza:
hasra próbálj meg, mást találni. pl: felülés, láb emelgetés, biciklizés levegőben iesmiket.
2011. aug. 16. 17:22
 3/7 A kérdező kommentje:
az előbb meg azt olvastam h hasazással nem érek semmit...
2011. aug. 16. 17:24
 4/7 anonim ***** válasza:
Hát, biztos nem fogsz egy hét alatt 10 kg-ot lefogyni. Sportolj folyamatosan, hogy ne menjen vissza. A futás meg akarat kérdése. Minden kezdet nehéz, de ha folyamatosan csinálnád, akkor tovább is bírnád. Ezt tapasztalatból tudom.
2011. aug. 16. 17:26
 5/7 anonim ***** válasza:
hasazással nem fogysz hanem a hasizmaidat edzed. az is jó dolog, de kell mellé kardió edzés is. egészséges életmód és sport akkor le fogsz fogyni. mozogj amennyit tudsz.
2011. aug. 16. 17:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Én például tavasszal kezdtem el komolyan venni, hogy tényleg fogynom kellene. Körülbelül 108 kg voltam, a kajával kezdetben nem is foglalkoztam, csak futottam minden este 30 percet. Kezdetben volt izomlázam is, de hamar megszoktam, a futást, azóta semmi bajom nincs. Levegővel sincs már problémám, nem fulladok ki, akár 1 órát lefutok elfáradás nélkül. Most 96 kg vagyok, de az utóbbi időbe figyelek a kajára is egy picit. De azért például eszek néha chipset is, zsírosabb kajákat, mégse jön vissza. Egyedül a kólával vagyok úgy, hogy csak ünnepek alkalmával iszok esetleg például: szülinap, névnap, karácsony stb, de akkor sem mindig.
2011. aug. 16. 17:34
 7/7 anonim ***** válasza:

1. hasazással tényleg nem érsz el sokat, max. ha feszes izmos, erős hasfalat akarsz, de az csak akkor fog látszódni, ha lemegy róla a felesleges zsírréteg. Csinálhatsz felülést, de nem fog látszódni az eredmény, mert a zsírréteg eltakarja.

2. Futás a legjobb hasra ezt garantálom!!! Nekem nagyon jól lement tőle. Bicóval meg ellipszissel főleg lábat formálsz. A futás a legjobb, utána jönnek a futkározós sportok (foci, kosár, kézi, tenisz stb)

3. Heti 1 kg fogyás még egészséges. Ne rögtön akarj 1 órát futni. Én régóta futok de 1 huzamban 1 órát ki nem bírnék, 20 percet se... (súlytartó diétán vagyok már, 7 hónap alatt - 13 kg!) én mindig úgy csinálom: 6 perc futás 3 perc séta, vagy 5 perc futás kb 2-2,5 perc séta utána, és így váltogatom. Ezt próbáld ki, hatásos!

4. Ha növelni akarod az eredményt, az étrendedet is alakítsd át!

2011. aug. 16. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!