Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sikerülhet lefogyjak ennyi...

Sikerülhet lefogyjak ennyi idő alatt így?

Figyelt kérdés
Nos holnap kezdem a fogyim és augusztus 26.ig megy(utána is de enyhébben, azaz nem fogok diétázni csak egészségesen étkezem és mozgok) no: Amit csinálnék az az hogy napi 3x-4x 15 perceket szobabicajoznék, 5x ennék keveset sok vizet (1,5-2l) és sok zöldséget gyümölcsöt és kevesebb zsírt olajt... ja meg este sokat sétálnék olyan 1km 2 naponta :)
2011. júl. 23. 09:28
 1/6 anonim ***** válasza:
szerintem jobb lenne ha nem 3x-4x csinálnád a szobabicód hanem egy huzamban és akkor kijöhet akár egy óra is, és akkor már zsírt is égetsz, meg vizet is ihatnál többet,de amúgy jó a terv. sok sikert! :)
2011. júl. 23. 09:53
 2/6 anonim válasza:

Hát szerintem is rossz ötlet napi többször 15 perc szobabicaj, inkább egyszer csinálj meg egyhuzamban pl. 50-60 percet, különben nem fogsz zsírt égetni semmit, hiszen ez kb. 40 perc mozgás után indul be rendesen (hallgass közben zenét, h ne legyen uncsi). A kevés evést csak te tudhatod, nem tudom, mennyi az annyi :)

Na és az 1 km gyalog az egyáltalán nem sok (kb. 12-15 perc séta)!! Vagy 10 km-t akartál írni? Én alapból megteszek napi 5-6 km-t (gyalog gyorslépésben 35-40 perc a belváros), mivel spórolok a havi bérleten. Szóval napi egyszer zsírégető mozgás, de a minimum az háromnegyed óra, a séta is jó, csak abból is kicsit több kellene, az evésnél meg mellőzd a kenyeret és az egyéb szánhidrátokat (csirke, hal, tojás, paradicsom, paprika, főzelékek habarás nélkül, ezekből tudsz csinálni pár kombót csinálni!)

2011. júl. 23. 10:44
 3/6 anonim ***** válasza:

nyilván nem bírja az egy órát egyben...

a leírásodból nem derül ki, hogy mit is ennél pontosan és mennyit

mennyit szeretnél fogyni, mik a kiindulási paraméterek

ja és 1,5 - 2 liter víz egy átlag nőnek KEVÉS, pláne ha 40 °C van odakint

2011. júl. 23. 11:40
 4/6 anonim ***** válasza:
inkabb napi 45 perc 1 ora folymatosan .15 perc egy kis bemelegites cdzk.
2011. júl. 23. 11:49
 5/6 anonim ***** válasza:
ha egy fiatal nem bir 40percet biciglizni ott mar nagy bajok vannak. az a baj hogy manapsag mindenki kimeli magat. szoval a 15 perc helyett legyen az 1 ora es maris tobbre mesz.
2011. júl. 23. 11:53
 6/6 anonim ***** válasza:

nem kell kimenteni magát

most csinál 3-4* 15 percet...egy hét múlva 3*20percet...2 hét múlva 3*25-öt 3 hét múlva 2*35 4 hét múlva menni fog 1 óra egyhuzamban

2011. júl. 23. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!