Sikerülhet lefogyjak ennyi idő alatt így?
Hát szerintem is rossz ötlet napi többször 15 perc szobabicaj, inkább egyszer csinálj meg egyhuzamban pl. 50-60 percet, különben nem fogsz zsírt égetni semmit, hiszen ez kb. 40 perc mozgás után indul be rendesen (hallgass közben zenét, h ne legyen uncsi). A kevés evést csak te tudhatod, nem tudom, mennyi az annyi :)
Na és az 1 km gyalog az egyáltalán nem sok (kb. 12-15 perc séta)!! Vagy 10 km-t akartál írni? Én alapból megteszek napi 5-6 km-t (gyalog gyorslépésben 35-40 perc a belváros), mivel spórolok a havi bérleten. Szóval napi egyszer zsírégető mozgás, de a minimum az háromnegyed óra, a séta is jó, csak abból is kicsit több kellene, az evésnél meg mellőzd a kenyeret és az egyéb szánhidrátokat (csirke, hal, tojás, paradicsom, paprika, főzelékek habarás nélkül, ezekből tudsz csinálni pár kombót csinálni!)
nyilván nem bírja az egy órát egyben...
a leírásodból nem derül ki, hogy mit is ennél pontosan és mennyit
mennyit szeretnél fogyni, mik a kiindulási paraméterek
ja és 1,5 - 2 liter víz egy átlag nőnek KEVÉS, pláne ha 40 °C van odakint
nem kell kimenteni magát
most csinál 3-4* 15 percet...egy hét múlva 3*20percet...2 hét múlva 3*25-öt 3 hét múlva 2*35 4 hét múlva menni fog 1 óra egyhuzamban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!