Jó ez az étrend? További infó lent
Reggeli: 2db priritós kigyóuborkával
Tízórai: szilva vagy barack (jelenleg ez van itthon)
Ebéd: ami éppen van főzve de ha nincs akkor 4db tükörtojás
Uzsi: joghurt, vagy pici turó
Vacsora: szintén az ami tízoraira
szerintetek jó lenne? 30kg-ot szeretnék fogyni, ez az étrend kb hány kcal?
4 Db tojás ?Szerintem csak kettőt egyél ! Miért kel uzsizni ha van vacsi ( nem sértés ,de ha harminc kilót akarsz fogyni mozogj és ne egyél sokat ,de ne koplalj!)
Hány éves vagy?
Szia!
Ne írj konkrét trendeket. Azt kell megtanulni, hogy amikor eszel valamit és még férne beléd akkor megájt parancsolsz magadnak. Tehát nem zabálni észnélkül:)
És napi 3szori evés maximum, valamint 8óra után semmi.
Ha megszokott dolgokat eszel ..belefárad a szervezeted és vége..! Sok sikert kívánok:)
"4 Db tojás ?Szerintem csak kettőt egyél !"
Bocsi, csúnyán fejezem ki magam, de kurv@ nagy hülyeséget írtál.
Túl nagy lesz az izomveszteség és nagyon csóri még csúnyább lesz.Szálkásító diéta és aerob mozgás kell.
Napi 2-3g fehérje/tskg és 1,5-2,5g ch/tskg
Fehérje: sovány húsok, tojás, túró, halak és protein kiieg.
ch.: rizs, zab, teljes kiőrlésű kenyér és -tészta és sok-sok zöldség.
Aerob edzés heti 3-4x40-50 perc kocogás vagy tempós séta http://www.youtube.com/watch?v=EUmSW457pkM
Folyadékbevitel is fontos 1l 20kg-ként.
Nem úgy fogyunk, hogy előidézzük a koncentrációs tábor étrendjét, ezt kéne már sokaknak megérteni. Nyugodtan ehet 4db tojást, kell a fehérje és az nem hizlal szóval nem értem miért kifogásolod!
Gyümölcs helyett próbálj zöldséget+joghurt vs túrónál csak túró(az is sovány legyen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!