Ez az étrend megfelelő 5 kiló fogyáshoz?
Reggeli: Corn Flakes tejjel / sonkás rántotta kornspitz / kornspitz szendvics sok zöldséggel
Tízórai:gyümölcs / turmix / műzliszelet / diétás muffin
Ebéd: rendelni szoktunk de mindig csak fél adagot eszem, csirkét rizzsel /rántott cukkinit / zöldséges salátát stb.
Uzsi: teljes kiőrlésű szendvics/ pirítós / joghurt/ corn flakes
Vacsora: fehérje shake vagy gyümölcsturmix
jelenleg 60kg vagyok és szeretnék szeptember közepéig leadni 5kg-t. Ez az étrend megfelelő ehhez? Mellette futnék illetve itthon tornáznék és utána is tartanám a táplálkozást.
corns flakes helyett zabpehely mehet hozzé gyümölcs
sonkás rántotta, kornspitz, zöldség
tízórai gyümölcs
ebéd rántottat ne, párolt, roston csirke rizzsel okés, mellé mehet otthonról savanyúság, saláta-ez olcsóbb, mintha rendelnétek, rizseshús, sajtos-joghurtos csirke, mandulás rizs almás sültcombbal, paradicsomos húsgombóc, tokány rizzsel, lecsós szelet hagymáskrumplival stb
uzsi piritós túróval, joghurttal kikeverve, gyümölccsel
Nem eszünk ch gazdag se kukoricát, de igazából zabot sem.
tejet, gabonát NEM, ennyi!
egyed a rántottát, húst, zöldséget.
műzliszelet.. NEM étel! a legrosszabb! szénhidrát, glutén... divatos baromság ez, nem étel.
ebédre is húst, zöldséget, magvakat. ne kövesd a sok elhízott cukorbeteget teljes kiőrlésű sz.arokkal, kevés zsírral. mert ez a fájdalmas, gyógyszerezett halálhoz vezet csak!
fehérje séket is dobd ki, tejsavót nem eszik az ember.. egyél egy kis salátát, répát pár falat sonkával, szalonnával ÉTELLEL. A fehérje és a zsír nem emeli meg az inzulin szintet, nem vált ki zsírraktározódást (a tk. gabona IGEN, a tej IGEN)
ennyi. olvassatok Szendi Gábor Paleolit táplálkozás cikkeket, tanulmányokat a témában (mert nem nekem kell hinni).
kedves utolsó
neked ez az érved, másnak meg az hogy a tej egészséges
majd a kérdező eldönti hogy az anyagi és az ízlése mit enged meg
pff szendi gábor
a zab miért ne lenne jó? érdekes én zabot eszek tejjel vag joghurttal és gyümölccsel és teljesen jól vagyok, van erőm stb sőt rozskenyeret és tk kenyeret is estek tojással, sonkával és zöldségekkel, ellenben zsíros kolbászt és szalonnát nem eszek és fogytam, jelenleg tartom a súlyo(igaz emelt kajaadaggal)
1 voltam ismét
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Az a helyzet, hogy régen reggelire sokszor ettem műzlit de 1 óra után ismét éhes lettem vagyis nem volt megfelelő a ch, és az energiabevitelem. Ezért választottam a Corn Flakes-t, mert ha azt eszem reggelire persze nem miden nap kb hetente 2x akkor utána még 2-3 órát is kihúzok anélkül, hogy éhes lennék.
A műzliszelet mondjuk valóban lehet hogy nem jó ötlet néha napján szeretek enni, mert nincs benne sok kalória, de nem rendszerességgel.
A turmixot azért tettem estére, mert eltelít nem leszek éhes egészen addig amíg le nem fekszem illetve általában este tudok edzeni, futni menni.
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek az baj, ha egyszer reggel másszor este megyek el futni?
Az a gond, hogy a megfelelő élelmiszer nem igazán "majd meglátjuk" kérdése.
Nézz ki az ablakon! Meglátták az orvosok! A rohadt müzlizés, teljes kiőrlésű gabona, kevés zsír fogyasztás, sok-sok 'egészséges' tej fogyasztás hová vezetett?
Bakker több cukorbeteg, elhízott, rákos, autoimmun beteg ember van mint azt valaha elképzelni merték volna!
Kérdező, reggel nem a ch nem elég a müzlidben, hanem a feldobott vércukorszint MINDIG leesik. A legösszetettebb CH forrás is 1-2 óra alatt megemésztődik (keményítő forrásokra gondolok), tehát max. ~2 óra múlva éhes leszel.
Lakj egyszer jól tojással, szalonnával, kolbásszal és zöldséggel.
Nem fogod túlenni magad, mert zsíros laktató étel. Ezen kívül 3-4 órára kényelmesen ellaktat, nem leszel kómás álmos utána.. Hát, normális élelem, ehhez alakult a szervezeted (nem liszthez és müzlikhez..).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!