Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen étrend lenne nekem az...

Milyen étrend lenne nekem az ideális?

Figyelt kérdés

19 éves, 172 cm magas, 74 kg-s nő vagyok. Heti 2-3 alkalommal futok, nap mint nap biciklizek és esténként csinálok kb. 50 felülést. Ezek mellett nem eszek már este 6 óra után, mégsem tudok fogyni. A legtöbb felesleg a hasamon van. Milyen étrend lenne nekem ideális a célom eléréséhez (-10 kg), + ha lapos, feszes hasat szeretnék?

Köszönöm előre is a válaszokat!

2012. aug. 3. 20:48
 1/1 anonim ***** válasza:

A lapos és feszes hashoz sokat kell dolgozni...

Kardió edzés, diéta és speckó gyakorlatok... Hiába csinálsz felüléseket mindennap, ha nincs tonizálás, csak feszes hájas, hasad lesz, ezért kell a kardió...

Ahová legelőször lerakódik a zsír, onnan megy le utoljára... a has (főleg nőknél) igencsak kényes terület. De nekem pl használt a napi 15 perc hullahopp karika is...

A diéta egyszerű, semmi cukor, semmi liszt, sovány fehérje...

2012. aug. 3. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!