Milyen az ideális étrend egy 15 éves lány számára?
Ha este megéhezek akkor mit lehet enni? általában 6 előtt vacsizok, de van, hogy utána is éhes vagyok, mert általában 11ig vagyok ébren és az esetek 80%ban visszafogom magam, csak múltkor nem tudtam már aludni annyira éhes voltam, és nemtudom mit egyek ilyenkor.
Hány étkezés kell egy napra? Mit egyek?
Mivel kezdjem a napot?
Folyadékbevitel? Mikor? Mennyit? Mit?
170 centi vagyok és 60kg.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Szia!
Szerintem 15 évesen nem kell még ezen agyalnod !
Hagyd a szervezeted, hogy még töltődjön,hiszen még igen csak fejlődni fogsz.Ne fogyókúrázz semmi esetre sem !
Hisze gondolom Te is szeretnél Nőies alakot(mell, stb).
170 cm-hez telejsen normális a 60 kg ! Ne aggódj!
Persze a egészséges életmód fontos, ugyh fogyassz sok vizet,gyümit,és zöldséget a nap folyamán!
Ha este pedig éhess vagy, akkor igen is , hogy egyél ! Persze nem kell a fél hűtőt megenni, de vmi keksz vagy vmi könnyed vacsi belefér!
1. vagyok a folyadékbevitelről pedig annyit hogy naponta 2 2,5 litert kell meginni.
és a táplálkozásnál még ezt is vedd figyelembe: reggelizz úgy mint 1 király, ebédelj úgy mint 1 módos gazda és vacsorázz úgy mint 1 koldus. :)
mondjuk én személy szerint nem tudok reggelire sokat enni de kipróbálom azt a módszert hogy ha felkelek megkell inni 1-2 korty folyadékot és akkor a gyomor emésztőnedveinek képződése beindul és jobbanesik a kaja.
hát remélem tudtam segíteni.
B.b.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!