Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nyaralás alatt mit tudnék...

Nyaralás alatt mit tudnék enni, ezek jók?

Figyelt kérdés

Haverokkal megyek, előttük nem akarok folyton tk kenyeret, zöldséget enni,meg. Pl nincs is lehetőségem barnarizst csinálni, meg Balcsira megyünk szóval tipikus strandkaja lesz, oké hogy veszek párszor salit, de azt se akarok mindig.

1. Milyen pizzát rendeljek, ami a legkalóriaszegényebb? Persze tudon hogy a szalonnás-kolbászos tuti nem, nem is szeretem a húst annyira. Milyet rendeljek paradicsomos sajtosat simán?

2. Ha pékségbe megyünk mit vehetek? Én pogira gondoltam, nem cukros sz*rokra.

2012. júl. 31. 07:41
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Mondjuk ha 1 nap 2500-3000 kcalt megeszek, és lent vagyok 6 napig, akkor az elég húzós... nem?:S

Köszi a válaszokat!

2012. júl. 31. 13:46
 12/16 anonim ***** válasza:
Igen, attól akár 1 egész kilót is hízhatsz. Ha mondjuk 1800-2000 a súlytartós ajánlás, akkor 7 nap alatt napi 3000 kcal-lal pont 7000-et eszel meg pluszba. Ne parázz ezen. Strandon meg amúgy hekket lehet kienni a bundájából koviubival kenyér nélkül, vagy főtt kukoricát. De igazából strandon lángost kell enni sörrel, és kakaós pallert. Nyaralni mész, vagy mi a szösz, fagyizz és érezd jól magad!
2012. júl. 31. 15:15
 13/16 A kérdező kommentje:
Hekket, sültkrumplit nem szeretem, lángost se annyira. Sajnos a palacsinta a kedvencem... azt ehetek? Van hogy 5-6 (rekordom 7-8?:D nemtom) is lement...
2012. júl. 31. 15:50
 14/16 anonim ***** válasza:
istenemmár... ne parázz, ehetsz bármit... mi értelme a sok munkával elért jó alaknak, ha nem tudod élvezni az életet és elengedni magad...? nem kéne ilyen görcsösnek lenni. arról nem is beszélve, hogy pár nap lazítás hozzájárul ahhoz, hogy hosszútávon eredményesen csináld, és ne sokallj be a szigorú étrendtől... ami borítékolható, ha sose engedsz a csábításnak. nem is arról beszélek, hogy egy átlagos hétköznap zabálj, ha kedved tartja, hanem hogy a nyaralás tökéletes alkalom a szüneteléshez, feltöltődéshez. én 4 napot végigzabáltam, mikor nyaraltam (4hónap diéta és 11 leadott kg után), kemény 4 deka plusz jött fel, ami szépen el is tűnt 3 nap alatt, mikor visszatértem a régi kerékvágásba... és a lelkemnek is iszonyú jól esett.
2012. aug. 1. 16:28
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszi!
2012. aug. 1. 22:10
 16/16 anonim válasza:
Olyan vagy, mint egy anorexiás k:rva.
2012. dec. 3. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!