Nyaralás alatt mit tudnék enni, ezek jók?
Haverokkal megyek, előttük nem akarok folyton tk kenyeret, zöldséget enni,meg. Pl nincs is lehetőségem barnarizst csinálni, meg Balcsira megyünk szóval tipikus strandkaja lesz, oké hogy veszek párszor salit, de azt se akarok mindig.
1. Milyen pizzát rendeljek, ami a legkalóriaszegényebb? Persze tudon hogy a szalonnás-kolbászos tuti nem, nem is szeretem a húst annyira. Milyet rendeljek paradicsomos sajtosat simán?
2. Ha pékségbe megyünk mit vehetek? Én pogira gondoltam, nem cukros sz*rokra.
"Egy sajtos pogi gondolom jobb választás mint 1 kakaóscsiga nem?"
Teljesen mindegy, a sajtos pogácsában sincs kevesebb kalória ugyanolyan mennyiségnél:
100 g kakaóscsiga 494 kcal
100 g sajtos pogácsa 459 kcal.
Nyaraláskor pihenj, kapcsolódj ki, ne fogyókúrázz!
Pát nap - egy hét, nem oszt, nem szoroz, sőt jót is tesz, ha az év többi részében betartod a megfelelő étrendet. Gondolj bele, van 52 hét egy évben, ebből "elcsalsz" pár napot (karácsony, húsvét, szülinapok, stb.), meg egy hetet, akkor is az év 90-95%-ban rendesen étkezel, ez nagyon jó.
Épphogy a fehér húsokat szeretem, a csirkemellett vagy pulykát, a vörös húsokat annyira nem, sőt a kolbásztól, hurkáktól, szalonnától ilyesmitől undorodom:S
A zsíros kajáktól is, sült krumplit vagy lángost sosem eszem, de a pogácsa meg kakaós csiga a gyengém.
5-6 napra megyünk szerintetek hízhatok ezalatt a strand mellett (fagyit is imádom)? Persze salit is fogok enni csak tuti nem napi 3szor.
gyros max megkéred hogy sültkrumpli helyett még egy adag zöldség azt kész, light cola belefér
pogácsa is okés, túrós is de van tönkölybúzás az se gáz szerintem
göröginnye behőtve, fagyinak a gyümölcsös, joghurtost válaszd
grillezett csirke, sütögetésnél virsli, sajt, hagyma, parázsbn krumpli, paradicsom, cukkini, gomba,csirkesaslik stb
főtt kukorica
pizzába pl bolognai ragus, songoku, főtt tojásos, zöldséges stb
bográcsozásnál gulyás, pörkölt, paprikáskrumpli
ha beültök vmilyen kifőzdébe nyugodtan ehetsz grillezett halat, rizst, krumplit, egytálételeket, babgulyást, gulyást, pörköltet stb
érezd jól magad egész évben keményen melóztál, mindent megtettél, nem ezen múlik hidd el, meg amúgy is hülyültök, sétáltok, úsztok stb szóval mozogsz is
jó szórakozást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!