Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nyaralás alatt mit tudnék...

Nyaralás alatt mit tudnék enni, ezek jók?

Figyelt kérdés

Haverokkal megyek, előttük nem akarok folyton tk kenyeret, zöldséget enni,meg. Pl nincs is lehetőségem barnarizst csinálni, meg Balcsira megyünk szóval tipikus strandkaja lesz, oké hogy veszek párszor salit, de azt se akarok mindig.

1. Milyen pizzát rendeljek, ami a legkalóriaszegényebb? Persze tudon hogy a szalonnás-kolbászos tuti nem, nem is szeretem a húst annyira. Milyet rendeljek paradicsomos sajtosat simán?

2. Ha pékségbe megyünk mit vehetek? Én pogira gondoltam, nem cukros sz*rokra.

2012. júl. 31. 07:41
1 2
 1/16 anonim válasza:
Ha szereted a tengeri izéket, akkor kérj kagylós vagy tenger gyümölcseis pizzát. Pékségben jó a pogácsa.
2012. júl. 31. 07:43
 2/16 A kérdező kommentje:
Persze tudom hogy pékségben is vannak tk dolgok, kenyér magos buci de a haverjaimnak már így is tele van a tökük hogy fogyizom hónapok óta, szerintem kikészítenének ha meg merném tenni nyaralás alatt os, meg én is vágyom már picit ezekre a dolgokra, szóval pl. Egy sajtos pogi gondolom jobb választás mint 1 kakaóscsiga nem?
2012. júl. 31. 07:45
 3/16 anonim ***** válasza:

"Egy sajtos pogi gondolom jobb választás mint 1 kakaóscsiga nem?"

Teljesen mindegy, a sajtos pogácsában sincs kevesebb kalória ugyanolyan mennyiségnél:

100 g kakaóscsiga 494 kcal

100 g sajtos pogácsa 459 kcal.

2012. júl. 31. 07:50
 4/16 anonim válasza:
Akkor meg egyél azt, ami jól esik! Nem kell mingég a fogyókúrával foglalkozni! Amúgy meg húst is ehetsz meg szalonnát, kolbászt, de a szénhidrátot, finomlisztet, fehérkenyeret, cukrot kerüld és nem fogsz hízni!
2012. júl. 31. 07:51
 5/16 anonim ***** válasza:

Nyaraláskor pihenj, kapcsolódj ki, ne fogyókúrázz!

Pát nap - egy hét, nem oszt, nem szoroz, sőt jót is tesz, ha az év többi részében betartod a megfelelő étrendet. Gondolj bele, van 52 hét egy évben, ebből "elcsalsz" pár napot (karácsony, húsvét, szülinapok, stb.), meg egy hetet, akkor is az év 90-95%-ban rendesen étkezel, ez nagyon jó.

2012. júl. 31. 08:14
 6/16 anonim ***** válasza:
gyros tökéletes, hamburger is belefér sok zöldséggel, hot dog se olyan gáz, kukorica...csirke mellek grillezve
2012. júl. 31. 08:17
 7/16 A kérdező kommentje:

Épphogy a fehér húsokat szeretem, a csirkemellett vagy pulykát, a vörös húsokat annyira nem, sőt a kolbásztól, hurkáktól, szalonnától ilyesmitől undorodom:S

A zsíros kajáktól is, sült krumplit vagy lángost sosem eszem, de a pogácsa meg kakaós csiga a gyengém.

5-6 napra megyünk szerintetek hízhatok ezalatt a strand mellett (fagyit is imádom)? Persze salit is fogok enni csak tuti nem napi 3szor.

2012. júl. 31. 08:33
 8/16 anonim ***** válasza:

gyros max megkéred hogy sültkrumpli helyett még egy adag zöldség azt kész, light cola belefér

pogácsa is okés, túrós is de van tönkölybúzás az se gáz szerintem

göröginnye behőtve, fagyinak a gyümölcsös, joghurtost válaszd

grillezett csirke, sütögetésnél virsli, sajt, hagyma, parázsbn krumpli, paradicsom, cukkini, gomba,csirkesaslik stb

főtt kukorica

pizzába pl bolognai ragus, songoku, főtt tojásos, zöldséges stb

bográcsozásnál gulyás, pörkölt, paprikáskrumpli

ha beültök vmilyen kifőzdébe nyugodtan ehetsz grillezett halat, rizst, krumplit, egytálételeket, babgulyást, gulyást, pörköltet stb

érezd jól magad egész évben keményen melóztál, mindent megtettél, nem ezen múlik hidd el, meg amúgy is hülyültök, sétáltok, úsztok stb szóval mozogsz is

jó szórakozást!

2012. júl. 31. 09:10
 9/16 anonim ***** válasza:
a pogácsa meg a feltét nélküli pizza cseppet sem hizlal kevésbé, mint a többi ilyesmi kaja... ugyanúgy liszt meg zsíros sajt. egyrészt nem értem miért szégyelled a haverok előtt a táplálkozásod (én most voltam balatonon, vittem magammal előre megfőzött barnarizst, csirkemellett, sovány túrót, nem röhögtek ki a barátaim, inkább becsülnek azért, amiért rendesen csinálom a diétát, és amúgy is megszokták már). másrészt meg tényleg semmi baj nem lesz, ha pár napig lazítasz és eszel mindent. hát nyaralsz basszus, nehogymár akkor is ezen kattogj... ennyitől nem fogsz visszahízni. de ezt bárki megmondja neked itt.
2012. júl. 31. 10:43
 10/16 anonim ***** válasza:
5-6 nap alatt max fél-1kg plusz, meg megkötött víz és salakanyag, de szerintem ez abszolút semmi, simán megéri... ledolgozod 1 hét alatt, és legalább felengedtél kicsit.
2012. júl. 31. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!