Nyaralás alatt fogyókúra?
Nézd én nyaralás alatt sosem tudtam megállni, hogy ne egyek azt, amit szeretnél. Ettem mindent amit megkívántam, de nem túl sokat. Pl. amikor elmentünk lángosozni 5 lángost vettünk (4-en vagyunk). Én egy sima lángost kértem, az 5. sajtos, arról tettem egy kis sajtot az enyémre és annak a 3/4-ed részét ettem meg, pedig meg tudtam volna enni 2-őt is, mert nyaralás alatt mindig nagy az étvágyam. Vagy amikor elmentünk fagyizni és a többiek 3 gombóc fagyit ettek, addig én csak 2-őt max.
És sosem híztam nyaralás alatt, mondjuk a Balatonban sokat voltunk, úszkáltunk, labdáztunk, stb. És ugye az is mozgás.
Szerintem egyél mindent amit megkívánsz, de mértékkel, szóval lehetőleg ne egyél meg 3 lángost egyszerre és ilyenek. Ha vízpartra mentek ússzál és akkor tuti nem fogsz hízni:)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!