Nyaralás alatt mit egyek majd, hogy ne hízzam vissza amit kínkeservesen fogytam le?
gyümölcssaláta, zöldségsaláta, túrós, gyümölcsös fagyi
ha kajálda akkor zöldséglevese, tojásleves, husos leves, rizs, párolt zöldség, csirke, hal, hús, roston, grillezve, de vihetsz te magad is abonetett, korpás pászkákat, kekszet, kölest-ha rágcsáltok pl út közben
sós lében tonhalkonzevr, abonett sandwich ha pl nagyobb áruházba mentek starnd elött venni ételt, pár db zöldség, korpás kifli, kaszinótojás, kefír, csmellsonka, virsli
de egyél nyugodtan belefér néha a gofri, palacsinta is
gyros
Hát pl. lehet rágcsálni répát, brokkolit, cukkinit, uborkát, retket, paradicsomot. paprikát... a lehetőségek tárháza széles :)
Vidáman ropogtathatsz büntetlenül :)
attól függ hová mész... ha a balatonra akkor van okod aggódni mert ott a sok hízlaló strandi kaja, mint az olajban tocsogó hekk kenyérrel, meg pizza. ha arab országba akkor biztosan fogyni fogsz mert ott a svédasztal 80%-a tiltólistás ha nem akarod WC-n tölteni a holi-dayeket.
egyébként meg tényleg ha sokat mozogsz akkor nem érhet baj, max ha felcsúszik egy-két kiló azt itthon ripsz-ropsz leadod. sztem a nyaralásnak nem kéne a megszorításokról szólnia, egyél nyugodtan fagyit mindennap, max ne tömény csokisat hanem vmi gyümölcsöset és kész... ebédre pizza este vmi lájtos sztem az is belefér, csak ne mindennap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!