Mért érzem kövérnek magam?
Figyelt kérdés
Valaki azt mondja, hogy duci vagyok valaki meg, hogy nagyon vékony. Már nemtom kinek higgyjek. 168cm vagyok, mellben 85cm, derékban 65cm, csípőben 85cm. A combom 55cm legvastagabb részén. 52kg és 15/L. Egész nyáron mindennap 3-4 órát ha szarabbul érzem magam 5 órát is szoktam tornázni. Néha már rosszul is vagyok tőle. 2 vagy 3 eszek mindennap. Szoktak lenni sírógörcseim, mert kövérnek érzem magam. És akkor néha azt kivánom inkább halnék meg. Egyszer úgy lefogytam 165cmhez 29kg voltam. Azt azért nem bírtam már. Most fogyozzak tovább?? Bocs a hülye szövegért,de mindent leakartam írni. Majd képet is rakok fel.
15/L
2012. júl. 30. 18:47
2/6 anonim válasza:
Kicsi lány, ne sírj! Inkább kólintsd jól fejbe, aki azt mondja egy 168 centis és 52 kilogrammos lánynak, hogy kövér. Az anorexia meg veszélyes csapda, de ezt már te is tudod. Semmi nem fog változni, míg meg nem tanulod, hogy elfogadd magad. A súlyod egyébként jó, talán még egy kicsit kevés is. De inkább kezd el sportolni. Az izmoktól csinosabbnak érzed magad és a mozgás örömhormont is termel. Egyébként meg kitartás: előbb-utóbb elmúlik a kamaszkor :D
3/6 anonim válasza:
Jó lenne képet látni, de az biztos, hogy nem vagy egy cseppet sem kövér!!!
4/6 A kérdező kommentje:
Ez egy másik lány,de tökugyanolyan az alkom mint neki:
2012. aug. 2. 10:43
5/6 anonim válasza:
Ha Neked is ilyen az alakod, akkor nagyon szép vagy! Ezt őszintén mondom!
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi:) Nagyon sokat jelent nekem ha ezt mondják.
2012. aug. 2. 10:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!