Miért érzem magam kövérnek? Képet nem rakok fel. Mit csináljak?
4 éve fogyokurázok, mert akkor még kövér voltam.2 éve nagyon megbetegettem és 167 cm-re 39kgra sikerült lefogynom. És most 170 cm vagyok 50kg-mal, de még mindig kövérnek érzem magam. Foggyak, hogy vékonyabb legyek vagy "inkább én nem vagyok normális"? Sokan mondják, hogy nagyon vékony vagyok, de nem hiszek nekik.:(
A méreteim: mellben:85cm, derékban65cm,csípőben:85cm,
170cm magas,50kg
Igen, lehetsz kövér. Lehet, hogy egy telesz*art búvárruha vagy, és nincs rajtad semmi izom, csak háj, mert magas a testzsírszázalékod. Nem vagy feszes, hanem mindenhol puha vagy, magyarul szörnyen nézel ki, mert lebomlottak az izmaid a fehérjehiánytól.
tehát sport és 1600 kalória, minimum 100 gramm fehérjével naponta. Hajrá.
Inkább a derekad vastag kicsit, de azon sporttal tudsz segíteni, fogyással már semmiképp!
Egyébként meg szép, arányos vagy, szóval ez sem nagy probléma, és örülj neki, mert homokóra alak vagy: ez az, amit én SOHA nem tudok elérni, mert egyszerűen nem ilyen az alkatom, pedig mindent megadnék érte!
a 65 cm-es derék az miért sok???
pláne,hogy nem is olyan alacsony!
Nem azt mondtam, hogy sok, hanem, hogy talán amiatt láthatja magát kövérnek (pedig NEM AZ!), mert KICSIT vastagabb a dereka.
És azt is mondtam, hogy nem fogynia kell, hanem sportolni, ha ezen szeretne változtatni.
Azért gondolom csak (tévedhetek!), mert ugye, ha 90-60-90 az "ideális", akkor a 90 alattihoz ELVILEG 60 alatti cm párosulna - gondolom. Ezt persze nem feltétlenül kell tartani, de ez lehet az oka, ha optikailag nem látja magát vékonynak, pedig egyértelműen az.
Nem kell azonnal kiakadni, nem rosszindulatból írtam, amit írtam, hanem a saját példám miatt.
A csípőm 87, a derekam meg 62-63 cm, és én is mindig olyan tömzsinek látom magam, pedig alapvetően nem lehetek az 47 kilóval. Azt gondolom, hogy a derekam miatt lehet.
Lehet, hogy neki nem.
a 47kg-hoz szerintem széles a csípőd és ezért látod magad tömzsibnek,bár nem írtad,hogy milyen magas vagy
a 90-60-90 es méret nem áll mindenkinek jól,csak akinek a magassága is megvan hozzá
az oké,hogy a csípő az csont,de attól még azon is lehet hájas rész,és abból is lehet
fogyniogyasgyorsan.blogspot.hu/2009/10/has-derek-csipo-es-comb-fogyasztasa.html
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!