Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért érzem magam kövérnek?...

Miért érzem magam kövérnek? Képet nem rakok fel. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

4 éve fogyokurázok, mert akkor még kövér voltam.2 éve nagyon megbetegettem és 167 cm-re 39kgra sikerült lefogynom. És most 170 cm vagyok 50kg-mal, de még mindig kövérnek érzem magam. Foggyak, hogy vékonyabb legyek vagy "inkább én nem vagyok normális"? Sokan mondják, hogy nagyon vékony vagyok, de nem hiszek nekik.:(

A méreteim: mellben:85cm, derékban65cm,csípőben:85cm,

170cm magas,50kg

2012. júl. 23. 20:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Nincs hájam!

Semmi sincs ott, csak csont. Nagyon le vagyok fogyva.

Mondom, lefogytam 47 kilóra, mert azt hittem, hogy javíthatok az alakomon. Tévedtem.

Ezért írtam a Kérdezőnek, hogy ezen a fogyás már NEM segít!

Tudom, mit beszélek.

2012. júl. 23. 21:38
 12/18 anonim ***** válasza:
nem sikerül belinkelnem,de ott leírják,hogy hogyan tudsz fogyni csípőből
2012. júl. 23. 21:38
 13/18 anonim ***** válasza:
akkor nem lehet,hogy a feneked nagy??
2012. júl. 23. 21:39
 14/18 anonim ***** válasza:

De most amúgy miért, a 87 centi az olyan vészes, hogy valaminek mindenképpen hájasnak vagy nagynak kell lennie!? :o

26-os farmerokat, és XS-es ruhákat hordok, annyira csak nem nagy már...

Kicsit valóban széles a csípőm, a felsőtestemhez képest mérve, de nem nagy (szerintem) a fenekem, és semmim, hanem körte alkat vagyok. Sajnos.

2012. júl. 23. 21:53
 15/18 A kérdező kommentje:
De írtam, hogy 170 cm vagyok. Ott van a végén. A fenekem az amivel semmi gondok sincsen.
2012. júl. 24. 05:01
 16/18 anonim ***** válasza:
Ja, ez a Kérdezőnek szólt? Bocsánat, azt hittem, hogy nekem, mert az én hozzászólásom után írták.
2012. júl. 24. 08:59
 17/18 anonim ***** válasza:

nem a kérdezőnek szólt,hanem aki szintén tömzsinek látja magát. én csak tippelgetek,hogy a 47kilóddal hogy láthatod magad tömzsinek.és azért mert a csípőd 87 cm ,attól a feneked mérete lehet ennél nagyobb (ezért kérdeztem)

amúgy szerintem mindketten egy kis testképzavarral küszködhettek,mert nem hiszem,hogy olyan rossz lenne a helyzet..

2012. júl. 24. 14:08
 18/18 anonim ***** válasza:
Na, az csak nekem szólt akkor. :)
2012. júl. 24. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!