Miért érzem magam kövérnek?
ha már kicsivel többet eszem a megszokottnál már azt képzelem be h hiztam is,és bűntudatom van...most már nem szeretnék fogyni tovább max 2-3kg-t még.
de a futást nem hagyom abba,de akkor is bűntudatom van :(
(55kg/165cm)17/l.
Nem hiszem, hogy kövér lennél ilyen adatokkal, de lehet, hogy erősödnöd kéne kicsit, nem?
Járj el úszni, meg nagyokat sétálni, mozogj minél többet. Ne csak fuss, mert az lehet, hogy nem mozgat meg eléggé.
És ne legyél anorexiás, mert ez már ahhoz közelít...
2. Válaszoló!
Nekem ugyanezek az adataim, és rajtam is van mit fogni. :)
Szerintem ez a magasságon és a súlyon kívül még alkattól is függ, mert van, aki már 55 kilóval is teljesen vékony. Pl. lehet, hogy a Kérdező is.
ne legyen bűntudatod, szerintem meg ideális a sulyod a magasságodhoz képest, a futást nemkell abbahagyni, az jo dolog meg persze melette az egészséges étkezés!
Tudom mi az a bűntudat, régebben nekem is volt, meg néha most is, de át kell rajta jutni, mindenből lehet enni, amit kivánsz, de csak mértékkel!
Meg nincs is szerintem olyan lány aki ne érezné picit teltebbnek magát, énis igy érzem magam 24L (155cm 45kg)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!