14 éves vagyok és leszeretnék fogyni (comb, has, kar), de diéta nélkül. Milyen sportot ajánlotok ami itthon is elvégezhető?
Figyelt kérdés
Az adataim:
Kor:14
súly:58,2 kg
kar:11,5 cm
comb:20,5
has:31 cm
mellbőség:32 cm
derék:33,5 cm
vádli:13 cm
magasság: kb. 160 cm
Szeretnék mellből is fogyni, mert nekem túl nagyok:SS Van Wii Fittnes-em azon szoktam tornázni. De mást is szeretnék mert a Wii-t összeszerelni a tévével olyan macerás, ráadásul az is elvesz az időmből. Szóval ha tudtok valami 'edzés tervet' adni az nagyon megköszönném. :)
2012. júl. 29. 17:33
11/14 anonim válasza:
12/14 anonim válasza:
Szerintem ne legyél body builder! :) Jobb a fittness, de mint mondod, mást is szeretnél. bár igaziból nem nagyon tetszik semmi..: :D Szeretsz egyáltalán valamit mozogni? Na azt csinálld!
13/14 A kérdező kommentje:
én csak körbe tekertem azt az izét.. és leolvastam.:'D én konkrétan videót vagy képsorozatokat szeretnék, mert ha tornázok és valamit rosszul csinálok annak lehet hogy következményei lesznek:)
2012. júl. 30. 01:52
14/14 anonim válasza:
Nem lesznek következményei. Az az izé meg valószínűleg nem centiméteres beosztású (azona felén, ahol te leolvastad) hanem collos. Szóval szorozgatni kell őket itt-ott 2.54-gyel. 14 évesen azért sejtheted, hogy nem 32 centis a mellbőséged. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!