Itt egy kép a hasamról. Egyszerűen évek óta ilyen, ha diétázom a mellemből megy és a futás csak a combomon látszik. Hogy vékonyabb lehessek komolyan még kevesebbet kellene ennem?
mi a baj a hasaddal? tegyek fel képet az enyémről, hogy egy kis önbizalmad legyen?
álmomban sem lesz ilyen pocim :(:(
Ki van engedve, nincs behúzva. Egy anonim oldalon szerinted nem merem kiengedni?:)
Egyébként azért ebben a témakörben írtam ki, mert aki alacsony (160cm) és hozzá 55kg, az érti a problémám. Alacsony vagyok és ahhoz ez a has nagynak számít. Ha lemenne az oldalamról a zsír, keskenyebbnek tűnnék, mert az még nem a csont. :) Ez az én problémám. Nem ezen kattogok egész nap, csupán szeretnék megfelelni magamnak és ehhez kértem segítséget.
cukrot, lisztet én sem eszek évek óta.:) a paleo jól tudom, olyan, hogy minden nyers?:) egyébként húst sem eszem 5 éve. rengeteg zöldség, sok sajt és teljes kiőrlésű kifli, fehérjeturmix. éppen ezért sem értem, miért nem vagyok véznaság.:)
egyébként pedig szerintem is "gyúrnom" kellene, csak nem tudom hol elkezdeni, a spartacus edzést lehet ki kellene próbálnom.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!