Hogy lehet lefogyni gyorsan Sportolás nélkül?
Figyelj, heti 05-1 kg fogyás az egészséges.
Neked kellene fogynod legalább 60 kilót.
Akárhogyis nézem, ez két év.
Gondolom felfelé se gyorsan jöttek a kilók, lefelé se mennek gyorsan, sőt. Szerinted ha gyorsan sportolás nélkül le lehetne fogyni, akkor miért rohangál ennyi kövér ember az utcán?
144 kg lol
ha majd mutatsz képet elhiszem
Mert sokan járnak ide szórakozni, arcoskodni.
Ha meg ennyi eszed van, hogy 144 kilósan gyorsan és sportolás nélkül akarsz lefogyni, akkor ajánlom a Gulág diétát.
tudod miért hízol,pedig csak egyszer eszel?mert raktároz a tested,ugyanis kb. éhezteted...Egyél napi ötször egészségesen,alacsony ch tartalommal keveset,és igyál soksoksok VIZET,gyorsan nem fogsz fogyni,de szerintem fogsz.
Amúgy a legjobb számodra az lenne,ha elmennél egy dietetikushoz,aki személyre szabott étrendet állít neked össze..
144 kg vagy és le akarsz fogyni sportolás nélkül,méghozzá Gyorsan? Én 55 kg vagyok és a magasságomhoz képest le akarok dobni egy jó 4-5 kg-ot mert egy kis hasat eresztettem, de még én is sportolás mellett fogom ledobni ezt a "kis " súlyfölösleget...
Szerintem egyél egy nap többször is ,de keveset és kevés síros kaját és kevés szénhidrátot. És sok víz.
A heti legalább 3 napos 30 perces kis mozgás meg nem hisze m,hogy sokat ártana neked. A zsír nem folyik le magától és elpárologni se fog :)
13-as vagyok. Ajánlottam neked a mínusz 8 kg-t 13 nap alatt.
Valóban az az igazság, hogy amíg naponta csak 2x eszünk (ahogy én is tettem évekig, és most van plusz 20 kg-om) addig a szervezet úgy gondolkodik, hogy igaz, hogy most kaptam kiadósan, de ki tudja mikor kapok legközelebb, tehát amit most többlet kalóriaként kaptam, azt elraktározom = rakodik a háj.
Ha a szervezet hozzászokik ahhoz, hogy minden nap rendszeresen (lehetőleg ugyanabban az órában) kap utánpótlást kcal-ban, fehérjében, vitamintban, mindenben amire szüksége van, nem fog raktározni, mert tudja, hogy 2-3 óra múlva is kap, stb. És ha valamiből egy-egy étkezés során egy kicsivel többet is kap mint neki szükségess, azt bátran "továbbengedi" a tápcsatornákon, és nem spájzol.
Ami pedig már rajtunk van plusz, azt valóban (az eddigiekhez mérten) plusz fizikai mozgással tudjuk leadni. Mindegy mivel, intenzív gyaloglással, kerékpározással, otthoni súlyemeléssel, tornával, úszással, ha a futás nem megy, sok minden más van még.
Az egyébként igaz, hogy ha megkeresel dietetikust, aki segít neked egy megfelelő étrendet összeállítani, ill. megkeresel egy gyógytornászt, aki a megfelelő mozgás-terápiát megmutatja, akkor könnyebben elindulnak lefelé a kilók.
Én is küzdök a kilóimmal, küzdjél te is! Ne add fel, sikerülni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!